Falkenberg-Hammarby O3.5

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain futistarjonnasta löytyy kaksi mielenkiintoista ottelua, joiden maalimäärät on mielestämme aseteltu pahasti pieleen.

Veikkausliiga: Inter-KPV (klo 18:30)

Veikkausliigan runkosarja lähestyy loppuaan. Tämän kauden sarjahan päättyy 22 kierroksen jälkeen, jolloin taulukko jaetaan puoliksi ylä- ja alaloppusarjaan. Interillä ja KPV:llä on enää kaksi ottelua jäljellä, joten nyt pelataan tärkeistä pisteistä.

Kotijoukkue Inter on ollut yksi tämän kauden positiivisista yllättäjistä. Vuosikausia alisuorittanut seura on kiinni mestaruustaistelussa kiitos Filip Valencicin, joka johtaa maalipörssiä 15 osumalla. Interin tehot ovat tulleet esiin etenkin kotiotteluissa, joissa saldona on eniten voittoja ja eniten tehtyjä maaleja koko sarjassa.

Inter pääsee otteluun hyvällä itseluottamuksella, sillä viikko sitten kaatui HIFK kotikentällä 3-2. Inter on voittanut neljä edellistä kotipeliään tehden otteluissa yhteensä yhdeksän maalia.

Heikosti kauden aloittanut KPV on piristynyt valmentajanvaihdosten myötä. Joukkueella on todennäköisyydet puolellaan suoran putoamisen välttämiseksi, ja takana on todella komea voitto. KPV yllätti nimittäin HJK:n kotonaan maalein 2-1!

KPV:n viime otteluissa on näkynyt selkeä trendi – maaleja syntyy molempiin päihin. Peräti 8/10 edellisestä matsista on yli 2,5 maalin tuloksia, ja KPV pystyy tällä hetkellä luomaan tilanteita myös itse. Toisaalta joukkueen puolustus on sarjan heikoin, mistä kertoo 36 päästettyä maalia 20 ottelussa.

Ottelun asetelma on erittäin runsasmaalinen. Inter on todella väkevä kotonaan, ja nyt vastassa on sarjan heikoimmat takalinjat. Molempien motivaatio on myös huipussaan sarjatilanteen myötä. Inter voitti aiemman kohtaamisen maalein 3-1 vieraissa, ja ennakoimme vastaavia lukuja myös maanantaina.

tarjoaa peräti 1,85 kertoimen yli 2,5 maalin betsille, jonka maistuvuus on huippuluokkaa!

Allsvenskan: Falkenberg-Hammarby (klo 20:00)

Kotijoukkue Falkenberg lähti tähän kauteen yhtenä suurimmista putoajakandidaateista. Sijoitus putoamisviivalla ei varmasti yllätä ketään, mutta joukkueella on yhä varsin hyvät saumat myös säilyttää sarjapaikkansa.

Falkenbergin kotietu on ollut tällä kaudella kiistatta Ruotsin kovin. FFF on kerännyt peräti 81% pisteistään kotikentällä ja ottanut vieraissa rumasti turpiin viikko toisensa jälkeen. Takana on 5-0 selkäsauna Malmön vieraana, mutta Falkenberg ei ole hävinnyt kotiyleisönsä edessä viiteen otteluun.

Hammarby kuuluu materiaaliltaan Ruotsin ylempään keskikastiin, eli tukholmalaiset jahtaavat tälläkin kaudella Eurocup-paikkoja. HIF on tunnettu runsasmaalisena joukkueena. Ei siis mikään yllätys, että Allvenskanin maalipörssiä johtaa tälläkin hetkellä Hammarbyn Muamer Tankovic.

Joukkueen alkukausi oli vielä verrattaen hiljaista, mutta hyökkäyspeli on saatu hurjaan iskuun kesätauon jälkeen. Hammarby on tehnyt vähintään kaksi maalia jo seitsemässä ottelussa peräkkäin! HIF on kaatanut myös kaksi muuta häntäpään joukkuetta äskettäin rajuin lukemin: AFC Eskilstuna 2-6 ja GIF Sundsvall 2-3.

Hammarby on Allsvenskanin runsasmaalisin joukkue hurjalla 3,75 byyrin keskiarvolla per ottelu. Falkenberg kuuluu myös runsasmaalisiin joukkueisiin, ja FFF:n puolustus on kiistatta yksi sarjan surkeimpia.

Markkinan pitäisi tarjota otteluun 3,5 maalin linjaa 50-50 kertoimilla, mutta maksaa yli 3,5 maalista peräti 2,35 kertoimen. Tartumme tähän tarjoukseen mielellään! Hammarby muuten murskasi Falkenbergin kauden aiemmassa pelissä noin 5 viikkoa sitten lukemin 6-2.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *