Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan ottelukierros jatkuu sunnuntaina kolmella ottelulla. Newcastlen ja Chelsean kohtaamisessa on tarjolla todella maukas peli-idea.

Kotijoukkue Newcastle oli yksi viime kauden positiivisista yllättäjistä. Vuosi sitten takaisin Valioliigaan noussut Magpies pelasi materiaaliinsa nähden vahvan kauden, ja kiitos kuuluu pitkälti manageri Rafa Benitezille. Kokenut espanjalainen nosti Harakat Championshipistä, ja Benitz on ottanut kaiken irti varsin kevyestä materiaalista.

Odotukset eivät ole tällä hetkellä korkealla, sillä Benitez ei saanut monien mielestä tarvittavia varoja joukkueen vahvistamiseksi.

Kausi on alkanut vielä voitoitta, mutta NUFC on esiintynyt kelvollisesti. Avauspelissä joukkue olisi ansainnut vähintään tasapelin Tottenhamia vastaan, ja viikko sitten Kenedy missasi rangaistuspotkun 97. minuutilla Cardiffin kotiluolassa.

Vierasjoukkue Chelsea on uudistusten tiellä. Napolista manageriksi saapunut Maurizio Sarri alkaa rakentaa uutta joukkuetta, mutta tämä kausi mennään vielä hänen edeltäjänsä pelaajilla. Sarri on saanut lentävän lähdön Chelsea-uralleen, sillä joukkue on ottanut kaksi voittoa maalierolla 6-2.

Avauskierroksella Chelsea kaatoi heikon Huddersfieldin 0-3, ja viime lauantaina se voitti Arsenalin Lontoon paikallispelissä 3-2. Maalinteko ainakin onnistuu myös uuden managerin alaisuudessa!

Newcastle on tällä hetkellä monille hajuton ja väritön joukkue. Tämä on yleensä resepti tuottoisaan vedonlyöntiin, ja markkina tuntuu aliarvioivan Harakoita pahasti. Peleihin kelpaa erittäin hyvin Newcastle +0,5 LeoVegasin kertoimella 2,30 (todennäköisyysarvio 52%). Chelsea näyttää tällä hyvältä, mutta vieraspeli St. James’ Parkillle ei ole mikään läpihuutojuttu.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!