HIFK

KERROIN

2.33
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan keskiviikkona neljän ottelun viikkokierros. Löysimme pelitarjonnasta kaksi kelvollisesta betsiä!

TPS-HIFK (klo 18:30)

Kotijoukkue TPS lähtee keskiviikon matsiin riehakkaissa tunnelmissa. Raitapaidat kaatoivat lauantaina sarjakärki Interin kuumassa Turun derbyssä. TPS otti elintärkeät kolme pistettä 1-0 voitolla, mutta oli ottelussa varsin onnekas.

Interiltä vietiin täysin selvä rangaistuspotku, minkä lisäksi joukkue hukkasi useita muita huippupaikkoja. TPS:n esitys jätti siis paljon toivomisen varaan. Tätä voittoa edelsi kolme peräkkäistä tappiota ilman tehtyä maalia heikoilla suorituksilla.

HIFK kärsi viikonloppuna täysin vastakkaisesta tuurista. Stadilaiset hävisivät sunnuntaina FC Hakalle 0-1, vaikka dominoivat ottelua alusta loppuun. IFK olisi normaalina päivänä tehnyt 2-3 maalia ilman ongelmia.

Kyseessä oli jo toinen kyseenalainen tappio HIFK:lle. Tätä ennen joukkue taipui Interille 3-2 rangaistuspotkuilla, jotka kuumensivat maalivahti Origin ulosajoon asti. Joukkue on siis esiintynyt edellisten kierrosten pistemenetyksistä huolimatta kelvollisesti.

HIFK:n kurssi on mennyt hyvään suuntaan päävalmentajan vaihdon jälkeen. Stadilaisten saldo on Teemu Kankkusen johdolla 4-1-2, ja voisi helposti olla vieläkin parempi. HIFK oli myös selvästi parempi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kaksi viikkoa sitten ja voitti ongelmitta 2-0.

Emme usko TPS:n nousuun yhden onnekkaan voiton pohjalta. HIFK:n tekeminen on ollut niin paljon parempaa, että joukkueen pitäisi napata Turusta kolme pistettä parin epäonnisen matsin jälkeen. Betsaamme HIFK:n voittoa in 2,33 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50%.

FanTeamin sportsbookissa myös paljon fantasypelien H2H-kohteita!

HJK-SJK (klo 18:30)

Kotijoukkue HJK on tuttuun tapaan Veikkausliigan kärkisjoilla. Klubi ei kuitenkaan johda sarjaa ylivoimaiseen tyyliin, kuten tapana oli vielä 2010-luvulla. Inter on pitänyt piikkipaikkaa hallussaan, ja HJK:ta haastavat tiukasti myös KuPS sekä FC Honka.

Klubilla on takana hikinen iltapuhde Rovaniemellä. HJK myllytti sarjan heittopussi RoPSia, mutta voittomaalia jouduttiin odottamaan aina 90. minuutille saakka. Tätä ennen joukkue lanasi helposti FC Hakan vieraissa 1-4. HJK on esiintynyt xG:n valossa hyvin ja ansainnut vielä enemmänkin pisteitä.

SJK:n tilanne sen sijaan synkkenee kierros kierrokselta. Edes Seinäjoelle saapunut mestarivalmentaja Honkavaara ei tunnu saavan hyökkäyspelin ongelmia kuntoon. SJK on tehnyt yhtä vähän maaleja kuin heikko TPS, ja joukkue on pelannut kolme matsia putkeen ilman yhtään osumaa.

Viime viikolla SJK hävisi FC Honkaa vastaan kotona 0-2. Paikkoja oli ainakin yhteen maaliin, mutta hyökkääjien itseluottamus on pohjamudissa. SJK:n xG-tilastot ovat kaiken kaikkiaan todella huolestuttavaa luettavaa: laadukkaita maalipaikkoja luodaan viikosta toiseen aivan liian vähän.

Vastakkain on lähestulkoon sarjan paras puolustus ja heikon hyökkäys. HJK on ollut SJK:lle myös vuosien mittaan todella vaikea vastus, sillä seinäjokelaiset ovat jääneet 6/7 edellistä kohtaamista nollille Klubia vastaan. Niin käy todennäköisesti myös keskiviikkona.

HJK ei ole oikein koskaan ollut erityisen runsasmaalinen joukkue, johtuen sen äärettömän hyvästä puolustuksesta. Tälläkin kaudella saldona on enemmän alle kuin yli 2,5 maalin tuloksia. Nyt vastassa on tiivis puolustussumppu, jota vastaan maalinteko ei ole helppoa.

Alle 2,5 maalin tulos on selvästi annettuja kertoimia todennäköisempi. Pelataan siis alle 2,5 maalia in 2,09 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *