Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lappeenrannan kierros pelataan kahdella varmalla. Villimiehen tammakilvan jättisuosikki Mascate Match ei meinaa voittajaansa löytää. 25 tolppaa 29 startista kertoo huipputammasta paljon. Lexus Dream löysi itsensä pienen suvantovaiheen jälkeen pari viikkoa sitten Vermossa. Viime viikolla Porissa Lexus Dream jatkoi siittä mihin Vermossa jäi, karaten keulasta kauas muista. Jos Lexus Dreamia varmistelee, ensimmäisenä lapulle kuuluu Justice Ås ja Hotshot Luca.

Ensimmäinen lähtö on tasaiseen pelattu ja vaikeasti veikattava. All In Laddie on lähellä, jos pysyy ravilla. Hurry Sundown saa nappireissun johtavan takana ja kuuluu 3% pelattuna joka lapulle. Brazen Leonore oli Mikkelissä petty,ys keulasta tätä kovemmassa porukassa. Nyt sarja istuu paremmin ja Brazen Leonore kuuluu ajoissa lapulle. Pelataan kaikkiaan kuudella merkillä.

Toisen lähdön ykkösmerkki on viime kilpailun näytöillä Ice Wine. Paalulta lähteviä Jasmine Zon:ia ja Poetry In Motion:ia ei kuitenkaan ole helppoa kiertää.

Kolmas kohde vaikuttaa kolmen kaupalta. Huippukuntoinen Pyörylän Paroni haastaa kovaluokkaiset Välkyn Tuiskun ja Lissun Eerikin. Voittaja löytynee tästä kolmikosta.

Neljänteen lähtöön pelataan radat 1-4. Riksun Tähti on kulkenut voitosta Voittoon viimeaikoina. Sanahelinä on ykkösradalta täysin unohdettu 3%. Suven Sametti on ehkä kapasiteetiltaan jopa kovin, mutta ei kovin ravivarma. Huippukuski Santtu Raitala antaa Sirpsakalle mahdollisuuden voittaa.

Viimeisessä kohteessa Myrskyri lähtee takamatkalta ajamaan takaa Paakkarin Myrskyä. Kolmantena lapulle kovassa kunnossa oleva uljas Suomalainen.

Lähtö1: 1,2,4,5,7,10

Lähtö2: 4,6,10,11

Lähtö3: 4,5,6

Lähtö4: 1,2,3,4

Lähtö5: 3

Lähtö6: 3

Lähtö7: 1,10,11. Vihjerivin hinta: 43,20e.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *