KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan monen muun eurosarjan tavoin viikkokierrosta. RB Leipzig ja Stuttgart kohtaavat keskiviikon myöhäisillassa. Ottelusta löytyy loistava peli-idea.

Kotijoukkue RB Leipzig on yksi Saksan jalkapallon 2000-luvun ”tuhkimotarinoita” yhdessä Hoffenheimin kanssa. RBL on noussut Red Bullin sponsorirahoilla ripeästi Saksan alasarjoista Bundesliigaan, ja lunasti heti avauskaudellaan paikan Mestarien liigaan. Viime kaudella RBL jäi parilla pisteellä ulos top 4 -sijoilta.

Leipzigin alamäki näyttäisi jatkuvan, sillä kulunut sesonki on ollut pelillisesti vaisu. Avausmatsi oli hyvä esitys Dortmundin vieraana 4-1 numeroista huolimatta, mutta kokonaisuutena joukkue on ollut pettymys. Kasassa on vain yksi voitto, ja sekin tuli kotona heikosta Hannoverista.

VfB Stuttgartin viime kausi oli yhtä vuoristorataa. Katastrofaalista syksyä seurasi unelmakevät, jolloin joukkue keräsi Bayernin jälkeen eniten pisteitä. Tämä tahti ei ole jatkunut 2018/2019 -kauden puolelle, sillä Stuttgart on yhä ilman voittoja.

Syksy alkoi tappioilla Mainzille sekä Bayern Munchenille. Näitä otteluita on seurannut kaksi tasapeliä Freiburgia sekä Dusseldorfia vastaan. Stuttgart on ollut ehdottomasti pettymys, sillä joukkue ei kuulu tasoltaan putoamiskamppailuun.

RB Leipzig on paperilla selvä suosikki, mutta otteluohjelma tarjoaa vieraille mahtavan bonuksen. Kotijoukkue pelasi edellisen kerran sunnuntaina ja Stuttgart puolestaan perjantaina. Leipzig on saanut vain kaksi lepopäivää Stuttgartin neljää vastaan. Tällä on todella iso merkitys. Kaiken lisäksi Leipzig tahkosi viikko sitten Eurooppa-liigaa, joten ottelu on kolmas vain kuuden päivän sisään.

Leipzig ei varmasti ole vahvimmillaan keskiviikkona. Stuttgartilla on mahtava sauma yllätykseen, joten poimitaan lapulle Double Chance (X2) eli +0,5 tasoitus in kertoimella 2,20.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!