Happee

KERROIN

2.50
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyn F-liigassa osuttiin eilen jokaisella kolmella vedolla ja pelikassaan haetaan tänään täytettä kun EräViikingit isännöi Vantaan Energia Areenalla Jyväskylän Happeeta.

EräViikingit-Happee (klo 17.00)

Ervi aloitti kautensa voitokkaasti viikko takaperin kun se kukisti ”paikalliskamppailussa” Tiikerit puolustusvoittoisen näytelmän jälkeen 0-3. Ensimmäistä ottelua fuusioseurassa pelannut huippulupaus Oliver Sillanpää osui heti maalipuiden väliin ja nuoren -00 syntyneen nimi on syytä painaa korvan taakse muistiin. Ervi ei viime kaudesta juurikaan muuttunut ja lähtijöistä Roni Laasosen ja Janne Salosen jättämät aukot paikattiin yksiyhteen ed.mainitulla Sillanpäällä sekä Ruotsista palanneella Marko Juseliuksella. Jani Kukkolan johtama ykkösviisikko yhdessä Mika Moilasen sekä Lauri Kapasen kantaa selkeästi suurimman tulosvastuun mutta konkareiden takana ainakin Joonatan Lindholmilla on potentiaalia nousta isoonkin rooliin tulevalla kaudella. Santtu Strandberg on erinomainen veräjänvartija ja avausottelun nollapeli tuskin yhtään miehen itseluottamusta ainakaan heikensi.

Happee koki kotiavauksessaan tappion kun Indians haki vihjeemme mukaisesti tyylipuhtaan ryöstön hirviteatterista 4-8 loppulukemin. Peter Kotilainen sekä Juuso Heikkinen heiluttivat kumpainenkin avausottelussa maaliverkkoa kahdesti. Happee on tehollisesti hyvin pitkälti Kotilaisen johtaman ykkösviisikon varassa, joten sikäli konkari Heikkisen maalihanojen avaus oli positiivinen signaali joukkueelle. Happeen peli perustuu pitkälti joukkueen itse lanseeramaan ”hirvirytkeeseen”, jossa peli aaltoilee todella voimakkaasti päästä päähän. Avausottelussa Indians pystyi pallollisesti taitavana joukkueena tappamaan tuon täsmäaseen pitkillä organisoiduilla hyökkäyksillä. Puoluskalustoltaan jyväskyläläiset ovat allekirjoittaneen papereissa yksi sarjan laadukkaimpia ja ainakin parivaljakko Ukkonen-Junkkarinen tulee tarjoamaan paljon mahdollisuuksia voittoon jokaisessa ottelussa. Tolppien välissä mitä todennäköisemmin aloittaa tuttu ja turvallinen Markus Laakso.

Meidän papereissa joukkueet ovat pelivoimaltaan täysin samalla viivalla ja potentiaaliltaan Happee kiilaa jopa stadilaisten edelle. Keskinäisissä kohtaamisissa Hirvet ovat olleet viime aikoina selkeästi niskan päällä ja viimeisistä viidestä kamppailusta Happee on vienyt nimiinsä neljä. ErVin selkeästi ylärekisteriin mennyt viime kausi näkyy vieläkin kertoimissa ja houkuttelevimmat vaihtoehdot löytyvät ehdottomasti vieraiden puolelta. EräViikkareiden kotiedulle ei juuri kannata painoarvoa antaa ja itseasiassa viimeiset kolme ottelua Energia Areenalla ovat kaikki päättyneet jyväskyläläisten juhliin. Kyseessä on lähes täysi kolikonheitto ja vierasvoitolle kellotetaan noin 42% arvio. n tarjoama 2,50 kerroin ansaitsee näin ollen pienen panostuksen osakseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *