TPS +2,5

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kierroksen kärkiottelussa Tampereen Classic isännöi Turun Palloseuraa. Liigapisteiden lisäksi jaossa on tuplapanoksena myös paikka Suomen Cupin finaaliin. Peli käyntiin klo 18.00.

Sarjaa dominoiva Classic on ollut jälleen hirmuisessa vedossa ja runkosarjan voitto on jo selvillä, eikä mestaristakaan taida hirveästi epäselvyyttä olla. Puoli joukkuetta oli voittamassa MM-kultaa joulukuussa ja vuodenvaihteessa tamperelaiset kävivät myös pokkaamassa maailman prahaan seurajoukkueen tittelin Ruotsin Gävlessä joten aktiviteettejä kyllä on riittänyt. Hurja otteluruuhka on näkynyt nyt ikävissä merkeissä kun Eemeli Salin, Joonas Pylsy sekä Tino Salminen ovat olleet jo tovin pelikentiltä sivussa. Salin on kärsinyt kantapäävammasta ja edellämainittujen miesten pelikunto on tänäänkin selvä kysymysmerkki. Materiaali Samu Kuitusen poppoolla on kuitenkin todella laaja ja voittoja on rapissut aivan rutiinisuorituksillakin. Viimeksi Nokian KrP laittoi suurseuraa paikallisderbyssä todella ahtaalle mutta niin vain Family Sami Johanssonin johdolla käänsi ottelun päätösvitosella edukseen.

Tepsi on niin ikään ollut vahvassa vireessä ja ennen illan ottelua se löytyy sarjan kolmannelta sijalta. Palloseura on vahvasti nappaamassa kotiedun pudotuspeleihin, joskin takana Happee ja Oilers hengittävätkin kovaa niskaan. Vahvasta puolustuspelistä tunnetut mustavalkoiset ovat päästäneet omiin sarjan toiseksi vähiten maaleja ja ainoastaan illan vastustajan verkkoa on heilutettu vähemmän. Miko Kailiala on kotiutunut Aurajoelle mainiosti ja johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä selvällä erolla toisena olevaan Eero Jaloon. Juho Sorri on uupunut kokoonpanosta muutaman ottelun eikä miehen pelikunnosta vielä ole tarkkaa tietoa. Muuten tepsi pääsee täydellä rosterilla hallitsevan mestarin kimppuun.

Classic on otteluun ansaitusti suuri suosikki, mutta kyllä tässä Palloseuralla on erittäin hyvä tilaisuus kiusata sarjaykköstä. Classicin viime kuukaudet ovat olleet todella täynnä ja illan ottelu on joukkueelle jo neljäs viikon sisään. Jo viimeksi KrP:tä vastaan ilmassa oli selkeästi väsymystä eikä tilanne tänään ainakaan helpompi ole. TPS sen sijaan on pelannut kahteen viikkoon ainoastaan kaksi ottelua ja viime ottelukin oli jo keskiviikkona. Molemmat joukkueet ovat todella kurinalaisia ja tuskin tänään mitään maali-iloittelua tullaan näkemään. 2,5 maalin tasoitus on yksinkertaisesti aivan liikaa ja in kärkikerroin napataan sunnuntain peleihin mukaan. (raja 1,75) (panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!