OLS +1,5

KERROIN

1.70
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun Luistinseura isännöi eilen Seinäjoella vieraillutta Lasbia. Voitolla OLS nousisi tasapisteisiin lahtelaisten kanssa, joten taistelu karsintaviivalla on todella tiukkaa. Peli käyntiin Kastellissa klo 18.00.

OLS:an pitkä viiden ottelun kotiputki tulee tänään päätökseen kun se isännöi Lasbia Kastellin monitoimitalossa. Luistinseura nappasi eilen ison kotivoiton EräViikingeistä lukemin 4-3. Voitolla pohjalaiset pitivät haaveet suorastasäilymisestä kirkkaasti elossa ja nyt kaikki on käytännössä omissa käsissä. Ykkösvahti Ville Mestarin paluu tuli joukkueelle juuri oikeaan aikaan ja eilisestäkin voitosta oululaiset saavat kiittä huipputorjujaansa. Jani Lipsasen joukkue ei juuri maaleilla mässäile joten puolustuspeli on täten suuressa roolissa. Tunnetusti OLS on hyvin fyysinen ja työteliäs ryhmä eikä tähän juuri ole muutosta tullut. Valtteri Parviainen on uupunut joukkueen vahvuudesta jo muutaman ottelun ja maaliahneen hyökkääjän pelaaminen on tänäänkin epävarmaa.

Lasbin kausi on ollut todella mollivoittoinen eikä ääni kellossa taida enää muuttuakkaan. Eilen SPV kukisti oranssipaidat 7-5, mutta pitkän vierasreissun selkeä pääpysäkki on tänään Oulussa. Joukkue on viimeisestä seitsemästä ottelusta napannut neljä voittoa, joten käyrä on selkeästi noususuuntainen. Rasmus Kainulainen on ollut koko kauden hyvässä vedossa ja alkutahmeuden jälkeen Perttu Koljonenkin on alkanut lunastaa odotuksiaan. Tuure Ailion loukkaantuminen oli joukkueelle todella iso takaisku sillä jo ennestään kapeasta sentteriosastosta on nyt selkeä ykköspyssy pois. Kaapo Kettunen sai huilata eilen joten hyvin suurella todennäköisyydella mies tänään tolppien välissä aloittaa.

Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset ja meidän papreissamme ottelu on hyvin lähellä kolikonheittoa. Molemmat joukkueista pelasivat eilenkin, mutta kyllä Lasbin ottelu Seinäjoella oli huomattavasti OLS:an vastaavaa kuormittavampi. Lisäksi lahtelaisilla on rasitteena reilu neljän tunnin bussimatka Ouluun, joka muutenkin on todella hankala paikka vierailla. Maaliodotus ei ottelussa ole kovinkaan korkealla joten kotijoukkueelle tarjottu puolentoista maalin tasoitus kelpuutetaan in kärkikertoimella kupongille mukaan! (raja 1,61) (panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!