Indians

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimaisessa salibandyliigassa on tämän päivän kierroksella todella täkreitä pisteitä jaossa. Ensimmäinen ”kuuden pisteen”-ottelu pelataan Kuopiossa, jossa Welhot isännöi Westend Indiansia. Peli käyntiin klo 17.00.

Kotijoukkue Welhot on äitynyt kovaan vireeseen ja ilmoittautunut vielä mukaan taisteluun viimeisestä pusotuspelipaikasta. Taikurit ovat osoittaneet todellista venymiskykyä viime aikoina kun joukkue nousi Happeeta vastaan viiden maalin ja KooVeeta vastaan neljän maalin takaa voittoihin asti. Aleksi Ahokas on pisteiden valossa ollut yksi joukkueen tärkeimpiä palasia mutta suurimmat paineet lepäävät edelleen tähtipuolustaja Iiro Lankisen harteilla. Ykköskassari Huurrekorven loukkaantuminen ei ole ainakaan vielä näkynyt mitenkään joukkueen otteissa mutta aivan ideaali tilanne tämä ei kuitenkaan ole. Illan otteluun Welhot pääsee täydellä rosterilla ilman suuria poissaoloja.

Indians haki eilen tärkeän voiton Karhuista lukemin 3-7 ja näin ollen se vankisti asemaansa kahdeksannella sijalla. Tänään Heimolla on mahdollisuus käytännössä sinetöidä pudotuspelipaikkansa sillä voitolla ero Welhoihin ja Steelersiin kasvaisi jo kahdeksaan pisteeseen. Valtteri Kainulainen ja Aaro Astala ovat joukkueen selkeitä tukipilareita, mutta kyllä Indiansilla ratkaisjoita kyseisten herrojen takaakin löytyy. Puolustuspäässä Otto Lehkosuo muodostaa yhdessä Tuomas Harjulan kanssa erittäin pätevän ykkösparin ja maalilla Mikko Kirvesniemi on varsin kelpo torjuja.

Welhot on ollut Indiansille aina todella ilkeä vastus ja kauden ensimmäisessä kohtaamisessa savolaiset nappasivat niin ikään voiton. Janne Kainulaisen suojatit ovat petranneet peliään selkeästi mutta kolmen ottelun voittoputki on kertoimissa jo turhankin rankasti sisällä. Indians on pari napsua laadukkaampi joukkue ja etenkin espoolaisten kärki on selkeästi kotijoukkueen vastaavaa edellä. Indiansin voitto on hieno kohde in mahtikertoimella! (raja 1,85) (panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!