KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 27.10

Happee-Oilers

Illan toinen huippumatsi nähdään Jyväskylässä kun isäntäjoukkue Happee saa vastaansa nuoria tähtiä vilisevän Oilersin. Peli käyntiin poikkeuksellisesti Jyväskylän paviljongissa klo 18.30.

Happee on pelannut alkukauden varsin mallikkaasti, joskin ennen taukoa oteltu KooVee peli oli joukkueelta melko posketon esitys. Mika Kohonen on osoittanut kuuluvansa ehdottomasti liigan eliitti-puolustajiin ja mies on ollut etenkin ylivoimalla todella terävässä vedossa. Selkeä syömähammas rakentuu maajoukkueesta tuttujen Peter Kotilaisen ja Jami Mannisen ympärille ja taustatukea riittää hyvin myös kakkosvitjaankin. Maalilla Miro Tuomala lukeutuu aivan sarjan kärkitorjujiin ja tällä hetkellä jyväskyläisten pelistä on vaikea löytää suoranaisia heikkouksia.

Oilersin startti ei ole ollut aivan niin ruusuinen kuin ehkä oletettiin vaikka kuudesta ottelusta plakkarissa onkin neljä voittoa. Huolestuttavinta on kuitenkin , että öljymiehet eivät ole kyenneet haastamaan aivan top-5 ryhmiä, kun ErVi haki pisteet lukemin 3-7 ja Nokian KrP 6-9. Espoolaisten otteet ovat ailahdelleet todella paljon joka tietysti on nuorelle ryhmälle hyvinkin tyypillistä, mutta tällä hetkellä Oilers maksaa vielä oppirahoja. Markus Markkola johtaa joukkueen pistepörssiä 14 (4+10) tehopisteellä ja hyökkäysvoimaa joukkueessa kyllä riittää. Puolustus on ollut haavoittuvainen ja etenkin Justus Kainulaisen ja Heikki Iiskolan johtama ykkösvitja on ottanut aivan liikaa maaleja omiin. Maalilla Joonas Kaltiainen saa jälleen venyä parhaimpaansa mikäli pisteitä Espooseen mielitään mukaan napata.

Rohkeimmat povailivat Oilersia ennen kautta jopa finaalijoukkueeksi, mutta ikävä kyllä tämä kausi tulee vielä liian aikaisin. Nuoressa ryhmässä on todella paljon potentiaalia, mutta tällä hetkellä taso ei tahdo riittää aivan kärkijoukkueiden kyydissä. Happee on selkeästi tasaisempi ja paremmin roolitettu kokonaisuus ja se vie pisteet kokemattomalta Oilers-nipulta kotonaan noin 50% todennäköisyydellä.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 27.10

Happee-Oilers

Happee @2,12 panos 5/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!