JYP

KERROIN

4.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan tänään neljän ottelun kierros. Poimimme lapulle yllätyskohteen Jyväskylästä, jossa moni betsari hakee varmasti peliä meitä vastaan.

JYP-Ilves (klo 18:30)

Kotijoukkue JYP lähtee haastamaan kärkiseura Ilvestä. Jyväskyläläisten alkusyksy on ollut haastava – lähtien jo heikosta treenikaudesta. Viikko sitten seura ilmoitti myös YT-neuvotteluista, joiden seurauksena päävalmentaja Pekka Tirkkonen lomautettiin aisapari Ari Santasen ohella.

Pelaajat eivät Tirkkosen lomautuksesta lannistuneet, vaan JYP kaatoi Sportin 4-0 viime perjantaina sisuuntuneella esityksellä. Lauantaina JYP väänsi tiukan matsin TPS:n vieraana, josta saldoksi tuli tappio voittolaukauskisan jälkeen. JYP ehti voittaa ennen TPS-tappiota kolme matsia peräkkäin.

Vierasjoukkue Ilves lähti tähän kauteen pelivoimaltaan yhtenä Liigan parhaista joukkueista. Syksy alkoi kolmella voitolla, mutta tämän jälkeen tupsukorvat ovat saanee esityksiinsä nähden kyllä liikaa pisteitä.

Ilveksen otteissa on näkynyt paljon ailahtelua, minkä lisäksi joukkue on ollut moneen kertaan huippuvireisen Dostalin varassa. Viime lauantaina Dostal ei ollut pelastamassa Ilvestä, joten joukkue taipui ansaittuun 2-4 -kotitappioon Sportia vastaan.

Ennen Sport-tappiota Ilves sai tasaisessa Tampereen derbyssä 5-2 -voiton, kaatoi TPS:n niin ikään varsin tasaväkisessä ottelussa, ja hävisi Ässillä kotona 3-5. Joukkuetta vastaan on luotu pelottavan paljon maaliodotusta viime viikkoina.

Vaikka JYP on organisaationa vaikeassa paikassa, se ei ole vailla mahdollisuuksia kovan Ilveksen isäntänä. Markkina on liikaa kallellaan vieraiden suuntaan, joten pelaamme rohkeasti JYPin suoraa voittoa in 4,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 26 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

KooKoo-Lukko (klo 18:30)

Kotijoukkue KooKoo pääsee Lukon kimppuun hyvällä itseluottamuksella. Kouvolalaisten alkukausi ei ole ollut mikään paras mahdollinen, mutta KK nappasi tuplaotteluista Jukureita vastaan tyylipuhtaan 4-1 -voiton sekä kotona että vieraissa.

Harjoituskaudella verkkoja venytellyt Ahti Oksanen sai myös Jukureita vastaan hanat vihdoin auki ja maalasi yhteensä neljä kertaa. KooKoo tarvitsee Oksasen onnistumisia, sillä laadukkaita maalintekijöitä ei seuran riveissä ole tällä hetkellä turhan montaa kappaletta.

Vierailija Lukko lähti tähän kauteen meidän papereissamme Liigan parhaana joukkueena. Vihjasimme raumalaisia myös kausivetoon H2H Kärppiä vastaan. Alkukauden menestys ei siis tule todellakaan yllätyksenä.

Lukko on ollut numeroiden valossa todella vakuuttava, ja saldo 7-0-1 kertoo kyllä kaiken olennaisen. Ainoa tappio tuli toisella kierroksella TPS:n vieraana, ja tuossakin ottelussa Lukko oli selvästi parempi xG:n valossa. Joukkue on päästänyt viimeiseen kuuteen otteluun vain kuusi maalia.

KooKoo näyttää tällä hetkellä joukkueelta, joka tarvitsee valtavan määrän paikkoja maalintekoon. Tämä ei tiedä hyvää, kun vastassa on jäätävän hyvä Lukko-puolustus. Ennakoimme ottelusta todella tiukkaa vääntöä, jossa maaleilla ei todellakaan juhlita.

Betsataan alle 4,5 maalia in 2,32 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 49 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *