KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 27.10

SPV-Welhot

Sarjapisteistä kamppaillaan myös Seinäjoella, jossa kotijoukkue SPV saa vieraaksi Kuopion Welhot. Peli käyntiin Seinäjoen Urheilutalolla klo 17.00.

Kotijoukkue SPV seilaa edelleen puhtaalla pelillä, kun ensimmäiset viisi ottelua ovat kaikki päättyneet punaisten juhliin. Juuri ennen maajoukkuetaukoa ryhmä antoi todellisen myrkyvaroituksen, kun tuplapeliviikonlopussa ensin Happee kaatui 6-9 ja tämän jälkeen ErVi jäi täysin jyrän alle lukemin 9-2. Tommy Koposen uusi todella aktiivinen pelitapa on ollut myrkkyä vastustajille ja maalille värvätty Eero Kosonen on ollut ilmiömäinen. Jari Hankkio on ollut alkukaudesta erinomainen ja mies on heiluttanut maaliverkkoja jo kymmenen kertaa. Joukkueella lienee muutamia loukkaantumisia ja ainakin Mikko Kohonen on varmuudella ottelusta sivussa.

Welhot aloitti kautensa hyvin, mutta sittemmin realiteetit ovat iskeneet vastaan. Janne Kainulaisen suojatit lähtivät tauolle kolmen perättäistä tappiota niskassaan ja etenkin viime ryöpytys Lasbilta oli taikureille melkoinen pohjanoteeraus. Hyökkäyspään menetykset alkavat nyt näkymään karulla tavalla ja kuopiolaiset ovat tehneet vähiten maaleja koko sarjasta. Iiro Lankiselta odotetaan paljon, mutta yksin mies ei pelejä tällä tasolla pysty voittamaan. Welhojen maalivahtikaksikko on myös yksi liigan heikoimmista, eikä kumpikaan kassareista olisi aloittava maalivahti missään muussa liiga-joukkueessa.

SPV on ollut todella hyvä eikä Welhoilla tänään liene mitään asiaa pysyä kotijoukkueen kyydissä. Materiaaliero on valtava eikä suurempikaan ryöpytys olisi mikään yllätys. Speve on tänään aivan liian kova pala Welhoille ja tämä tulee näkymään reilusti myös tulostaululla.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 27.10

SPV-Welhot

SPV -3,5 @1,81 panos 5/10

– Parhaat kertoimet sekä kampanjat
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!