Tappara-Lukko O5.5

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Me otamme kantaa kahden matsin totalseihin.

KalPa-Pelicans (klo 18:30)

Kotijoukkue KalPa lähtee perjantai-illan otteluun itseluottamusta uhkuen. Kuopiolaiset tekivät tiistaina todella kovan tempun hakemalla 3-4-vierasvoiton Raumalta. Kyseessä oli jo toinen kerta parin viikon sisällä, kun KalPa onnistui voittamaan Lukon.

Kyseessä oli jälleen yksi osoitus KalPan potentiaalista. Olemme olleet erittäin positiivisia joukkueen suhteen alusta asti. KalPan kannalta on valitettavaa, että joukkue on ailahdellut viime viikkoina kovasti.

Vierailija Pelicans teki todellisen ryöstön viime lauantaina Kouvolassa. Pussinokat nappasivat vierasvoiton maalein 2-3, vaikka olivat KooKoon myllytyksessä pitkät pätkät. Tämä ei ollut ainoa voitto, jonka lahtelaiset ovat napanneet viime aikoina vastoin pelitapahtumia.

Vaikka osa voitoista onkin ansaitsemattomia, Pelicansin kausi on kääntynyt komeaan lentoon. Joukkue on hävinnyt kymmenestä edellisestä liigaottelusta vain yhden ainoan varsinaisella peliajalla. Tämä tapahtui KooKoon isäntänä kaksi viikkoa sitten.

Vastakkain on kaksi joukkuetta, joiden kausi on hurjasti viimevuotista parempi. Molemmilta löytyy paljon potentiaalia maalintekoon. Etenkin Pelicansin otteluissa on venytetty verkkoa toden teolla; 8/11 edellisestä liigapelistä on peräti yli 5,5 maalia.

Näemme ottelun selvästi markkinoita runsasmaalisempana. Betsataan yli 5,5 maalia in 1,88 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Tappara-Lukko (klo 18:30)

Kotijoukkue Tappara lähtee haastamaan Lukkoa kolmen ottelun voittoputkessa. Kaikki pelit ovat olleet tiukkoja, sillä voitot ovat tulleet vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Tapparan alkukausi on ollut valtava pettymys, mutta pelissä näkyy jo hieman parempia merkkejä.

Kirvesrintojen materiaalissa riittää kyllä laatua, mutta puolustus- ja maalivahtipeli on edelleen liian virheherkkää. Tästä esimerkkinä Tappara päästi äskettäin viisi maalia Pelicansia, Sportia ja Ilvestä vastaan peräkkäisissä otteluissa.

Vierasjoukkue Lukko tulee matsiin ensimmäistä kertaa kotitappion jälkeen. Raumalaiset hävisivät viikolla KalPalle 3-4 hyvästä painostuksesta huolimatta. Tätä ennen Lukko on ottanut voittoja hurjalla marginaalilla: JYP 6-1, HPK 7-2 ja Ässät 9-1.

Lukko on ollut kiistatta Liigan eliittiä yhdessä Ilveksen kanssa. Meidän papereissamme raumalaiset ovat olleet sarjan paras joukkue alusta asti. Lukko luo valtavasti maalipaikkoja jokaisessa ottelussa, joten vastustajilla on todella kova työ selvitä Lukon myllystä voitokkaana.

Tapparan virheherkkä puolustuspää tarjoaa potentiaalisen lähtökohdan runsasmaaliselle tulokselle, kun vastapuolella ovat Lukon hyökkääjät. Raumalaisilla riittää myös nälkää epäonnisen kotitappion jälkeen. Myös näiden joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet maalirikkaita.

Betsataan yli 5,5 maalia in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %. Rohkeat voivat hakea tähän jopa yli 6,5 maalin betsiä noin kolmen kertoimilla!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *