Detroit moneyline

KERROIN

2.40
0
pv
0
t
0
min
0
s

Detroitin alkukausi oli joukkueelle todellista painajaista kun joukkue hävisi kauden alkutaipaleella ensimmäiset seitsemän ottelua perätysten, mutta nyt näyttäisi siltä että Red Wings olisi pikkuhiljaa saamassa juonesta kiinni ja kaarrettua junan takaisin raiteilleen. Joukkueen viimeaikaiset otteet ovat olleet jo hyvällä mallilla, sillä marraskuun aikana on Detroit onnistunut pelaamistaan yhdestätoista (11) ottelusta ottamaan yhteensä seitsemän (7) voittoa. Yhtä monesti marraskuun aikana on toki onnistunut voittamaan myös vastustaja Columbus Blue Jackets, mutta ”Sinitakit” ovatkin kokonaisuutena napsun verran parempi joukkue joten se lienee täysin luonnollista.

Kotijäällään Little Caesars Arenalla Red Wings on onnistunut haalimaan viidestä viimeisestä pelaamastaan ottelusta neljä (4) voittoa ja nappasipa ”Punasiivet” pisteen (2-3 tappio voittolaukauksilla) myös viimeisimmästä ottelustaan Buffaloa vastaan, joka on äitynyt aivan hurjiin esityksiin voittaen jo käsittämättömät yhdeksän (9) ottelua perätysten.

Columbus on pelannut marraskuun aikana kahdeksan ottelua vieraissa voittaen näistä puolet. Blue Jacketsin ykkösketjun laituri Cam Atkinson on onnistunut joukkueelleen viime aikoina erinomaisesti, kun kiekko on löytänyt vastustajan maaliverkon perukoille seitsemässä viimeisimmässä ottelussa yhteensä yhdeksän (9) kertaa. Tuo seitsemän ottelun pituinen maaliputki on myös samalla pisin Columbuksen historiassa. Joukkueen venäläistaituri Artemi Panarinilla sen sijaan on varsinainen gorilla selässään sillä mies on pelannut jo kaksitoista (12) ottelua putkeen ilman täysosumaa.

Mielestäni Detroitin voitolle tarjottavat kertoimet ovat piirun verran yläkanttiin ja kotivoittoa tässä melkeinpä kannattaakin lähteä hakemaan.

Pelataan ilta varsin pelattavalla 2,40 kertoimella kotijoukkueelle menestystä lopullisen voittajan (jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaanlukien) muodossa. Panossuositus 3/5.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!