Nashville 1X2

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Yksi kauden suurimmista mestarisuosikeista Nashville on aloittanut kauden surkeasti. Pudotuspeliviivan alle valahtanut joukkue sai kuitenkin katkaistua 6:n ottelun mittaisen tappioputken tuplaotteluissa vahvaa St. Louisia vastaan. 2 voittoa viime kauden mestarista teki varmasti itseluottamukselle hyvää.

Tutkittaessa kehittyneitä tilastoja on suorastaan uskomatonta miten Nashville on onnistunut pelejä häviämään. 5vs5 pelaamisessa joukkue on luonut koko liigassa eniten vaarallisia maalipaikkoja suhteessa vastustajille annettuihin paikkoihin.

Vegasin surkea vieras pelaaminen sai jatkoa Dallasissa, jonka seurauksena joukkue jatkaa 5:n tappion putkessa vieraissa. Tilastojen valossa pelaaminen on kohtalaista, mutta terävyys molempien maalien edustalla on maksanut pisteitä.

Luotamme ottelussa kotijoukkueen jatkavan nousuaan ja valitsemme kohteeksi suoran voiton iltä Nashville Predators – Vegas Golden Knights 1 (2.15)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *