Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoen kierros pelataan kahdella varmalla. Neljännen kohteen Dusktodawn Boogie vaikuttaa ylikylän hevoselta tähän sakkiin. Lähtö on kasvattajakruunun finaali tammoille, josta voittaja kuittaa 24 000e. Välierässä Dusktodawn Boogie jäi laukan jälkeen porukan hännille, mutta kelasi porukan kiinni ja kiersi vielä kaikki, käytännössä ajamatta. Toinen varma on oriiden ja ruunien puolelta kuudennen lähdön Shackhills Twister, joka myös on ennakkoon muita päätä pidempi.

Avauskohde on kahden kauppa. V.G. Voitto ja Siirin Valtsu iskevät jälleen yhteen, kun varsakunkku-lähdön finaalissa palkintona on peräti 20 000. Jotta muilla olisi mahdollisuuksia, täytyisi molempien epäonnistu. Tähän emme usko.

Toiseen lähtöön tarvitaan paljon rasteja. Vilivillis ja Kruunun Prinssi ovat perusmerkkejä hyviltä lähtöpaikoilta. Hissun Feeniks otti helpohkon keulavoiton Joensuussa, tätä helpommassa tehtävässä. Hotlinki on sijoittunut neljään edelliseen kolmen sakkiin, mutta lähtöpaikka on nyt huono. Pärttyl on ollut kauden 14 startissaan kahden parhaan joukossa peräti 13 kertaa.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on Arctic Lover. Vermossa Actic Loverilla ajettiin porukan hänniltä voimalla keulaan, mistä ori vastaili oikein varmaan voittoon. Oilsheik voitti maraton matkan Vermossa yllättäjänä. Nyt voitto ei olisi enää yllätys, kun lähtöpaikkakin on parempi kuin pahimmilla vastustajilla. Quick Diablo viihtyy pitkillä matkoilla ja kiertää tässäkin korkealle. Yllättäjänä lapulle mukaan paalun nousukuntoinen Esther Rich 5%.

Viides kohde pelataan viidellä merkillä. Haukeli Expressen päässee yrittämään keulasta ja nopea ruuna olisi siitä paha ohitettava. Valtroks hävisi rata-arvonnan ja Santtu Raitala joutuu lataamaan 8-radalta lähtöön. Noepa avaaja voi kuitenkin päästä hyviin asemiin. Liinan Liekki ja Hissun Turbo ovat kunnossa ja kuuluvat takaakin lapulle. Hipatsu 4% otetaan yllättäjänä lapulle. Hipatsulla on ihan napakka pätkä nätin selkäjuoksun jälkeen.

Päätöskohteessa luotetaan pikamatkalla eturivin nopeisiin hevosiin. Hotshot Luca ja Tito C.A. kilvoittelevat alussa keulapaikasta, mistä kumpikin olisi vahvoilla. Sahara Peyote saa 2-radalta väkisinkin hyvän reissun lähellä kärkeä. Jättiyllärinä lapulle vielä Lake’s Action 1%, joka pystyy kirimään erittäin kovaa sopivan reissun jälkeen.

Lähtö1: 7,8

Lähtö2: 1,2,6,8,9

Lähtö3: 1,3,11,16

Lähtö4: 2

Lähtö5: 2,3,8,11,12

Lähtö6: 2

Lähtö7: 1,2,3,6 Vihjerivin hinta: 40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *