Wolves +1 ah

KERROIN

2.40
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan ystäville on tarjolla herkkupala heti Boxing Dayn jälkeen, kun Wolves ja Man City kohtaavat perjantaina.

Kotijoukkue Wolves palasi voittojen tielle viikko sitten. Sudet hakivat Norwichin vieraana 1-2 voiton ja nousivat sarjataulukossa takaisin kuuden sakkiin. Tätä edelsi epäonninen kotitappio Tottenhamille 90. minuutin maalilla, mutta se ei saanut joukkuetta pois raiteilta.

Wolves aloitti kauden hieman nihkeästi, mutta pääsi syksyn edetessä viime kaudesta tuttuun vireeseen. Parin viikon takainen Spurs-tappio oli ensimmäinen kolmeen kuukauteen. Joukkue on ollut erittäin vaikea voitettava siitäkin huolimatta, että se on tahkonnut kapealla materiaalilla Eurooppa-liigaa.

Vierailija Man City nappasi tärkeän kotivoiton Leicesteristä maalein 3-1. City joutui jo minuutin jälkeen 0-1 -tappiolle, mutta nousi lopulta ansaitusti rinnalle ja ohi. Voitosta huolimatta, Guardiolan joukot eivät ole vieläkään sarjassa edes kahden parhaan joukossa.

Cityn saumat ovat hyvin pitkälti jo menneet Valioliigan mestaruuden kannalta. Sen fokus tulee siirtymään keväällä yhä enemmän myös Mestarien liigaan. Joulun aikana on viimeiset saumat toivoa epäonnistumisia Liverpoolille kiireisessä otteluohjelmassa.

Guardiola saa Wolves-otteluun takaisin myös tärkeän pelimiehen, sillä Sergio Aguero on palannut loukkaantuneiden kirjoista. Vastaavasti David Silva, Ilkay Gundogan ja John Stones ovat sivussa. Myös Kevin De Bruyne loukkaantui Leicester-ottelussa, mutta pelaa näillä näkymin perjantaina.

Wolves on todistanut tasonsa tällä kaudella jo muita huippujoukkueita vastaan. Se olisi ansainnut voiton myös Tottenhamista pari viikkoa sitten. Kyseessä on yksi Cityn vaikeimmista vieraspeleistä, emmekä millään usko vieraiden suursuosikin asemaan. Manchester City ei vain ole tällä hetkellä aivan viime vuosien kaltainen superjoukkue.

Betsaamme Wolvesia aasialaisella +1 tasoituksella. tarjoaa komeaa 2,40 kerrointa, kun todennäköisyysarviomme on peräti 48%. Rohkeimmat voivat kokeilla myös +0,5 tasoitusta, sillä Wolvesin venyminen pisteeseen ei olisi mikään shokki. Saat +1 ahc -pelimuodossa panoksesi takaisin, jos City voittaa ottelun maalilla.

Kannattaa muistaa, että Wolves voitti jo joukkueiden aiemmankin kohtaamisen Manchesterissa maalein 0-2.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *