Celtic-FCK O2.5

KERROIN

2.2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Celtic isännöi Kööpenhaminaa torstaina hyvinkin jännittävässä ottelussa, joka ei ennakkoon ole välttämättä se kaikista seksikkäin ottelupari. Ensimmäinen osa Kööpenhaminassa päättyi lukemiin 1-1 ja xG oli 1.4-1.8 hujakoilla. Mikä tekee tästä erityisen mielenkiintoisen oli, että Celtic dominoi ensimmäistä puoliaikaa (0.03-1.40) ja johti peliä 0-1, eli käytännössä suhteellisen tasaisella toisella puoliajalla olisi ottelupari ollut ohi.

Mutta, Kööpenhamina sisuuntui kotiyleisön edessä ja hallitsi toista jaksoa ja tasoitti varsin ansaitusti. Laukaukset menivät vierailla 7-15 ja isot tontit 2-4.

Itse toiseen osaan. Avaukset tulevat varmuudella näyttämään hieman erilaisilta toiseen osaan koska Celticillä on takaisin: kärki Leigh Griffiths ja laitapakki/wingback Greg Taylor, mutta joukkueen kapteeni Scott Brown on epävarma tähän otteluun Ryan Christie on pelikiellossa. Kööpenhaminan tilanne on varsin mutkikas, sillä topparipari Victor Nelsson-Ragnar Sigurdsson ovat toistaiseksi epävarmoja.

Ottelun kuva on varsin selkeä. Celtic on menossa vierasmaalilla jatkoon ja on parempi joukkue sekä pelaa kotiyleisön edessä. Voisi odottaa, että neutraalissa koti-ottelussa Celtic luo päälle kahden maalin verran xG:tä Kööpenhaminaa vastaan. Mutta. Kööpenhamina joutuu metsästämään vierasmaalia, mikä saattaa avata puolin ja toisin pakkaa.

Jos Celtic tekee ensimmäisen maalin, niin joutuu Kööpenhamina lisäämään riskitasoa huomattavasti, mikä taas johtaa mitä todennäköisimmin maaliodottaman kasvuun. Jos Kööpenhamina osuu ensin alkaa Celtic hyökkäämään entistä isommalla riskillä kotiyleisön edessä, mikä avaa vastahyökkäys saumoja Kööpenhaminalle.

Tähän kohteeseen nousee peli-ideaksi hyvä kertoimiset overit, kun ottaen huomioon lähtökohdat, tasoero ja kotietu. Yli 2.5 maalia saa 2.20 kertoimilla ilta ja, jos haluaa olla hieman konservatiivisempi niin yli 2 maalia saa ilta 1.63 kertoimilla. Molemmat ideat ovat markkinatoppeja.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *