Gent DNB

KERROIN

2.27
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiseen osaan lähdetään Roman 1-0 kotivoitto alla. Parissa on siis kaikki vielä avoinna tulevana torstai-iltana.

Belgian liigan toisena majaileva Gent pelasi varsin vakuuttavasti ikuisessa kaupungissa. Ottelun xG oli luokkaa 1.45-1.35 ja laukaukset menivät vieraille 9-14. Gentillä jäi kaiken lisäksi paljon piippuun ja joukkue pääsi usein kääntämään peliä vaarallisesti transitioissa. Mutta, lopputulema jätti usein toivomisen varaa. Sanotaanko näin, että Liverpool olisi varmasti saanut samoista transitio-tilanteista luotua yli 2.20 verran xG:tä kokonaisuudessaan. Monet hyvätkin tilanteet päättyivät siis melko huonoihin ratkaisuihin.

Mielenkiintoista on myös, että Gent voitti enemmän kaksinkamppailuja kuin kotijoukkue. Lukemat ovat yleensä näissä karkeloissa kotijengin eduksi. Kaiken olennaisen kertoo, että Roman maalivahti Pau Lopez oli man of the match.

Roma sai myös huonoja uutisia kun joukkueen tähti keskikenttä Lorenzo Pellegrini on sivussa maaliskuun loppupuolelle asti. Herra on ehdottomasti ollut yksi tämän kauden parhaita keskikenttiä Serie A:ssa, joten tasapaino saattaa hieman horjua joukkueessa. Ennakkoon povataan Mkhitaryania kymppipaikalle.

Loukkaantuneena jatkaa myös superjunnu Nicolo Zaniolo ja todennäköisesti joukkueen tärkein keskikenttä Amadou Diawara, jonka odotettu paluu-ottelu olisi Sampdoriaa vastaan 8. maaliskuuta. Diawara soveltuu todella hyvin Fonsecan systeemiin ja kukaan muu ei oikein pysty tasapainottamaan ja pitämään lankoja samalla tavalla käsissään. Pelityyli muistuttaa hieman Thiago Mottaa.

Gent on pienempänä joukkueena todella aliarvostettu ja vikkelä, todella lupaava nuori Jonathan David sekä isokokoinen kärkipari Laurent Depoitre tulevat aiheuttamaan takuuvarmasti päänvaivaa. Joukkue on hyvin valmennettu Jess Thorupin toimesta ja kotiyleisön edessä on syytä odottaa vähän enemmän terävyyttä.

Peli-ideaksi maistuu Gent DNB (tasapeli ei vetoa) 2.27 kertoimilla ilta tai konservatiivisempi vaihtoehtoisesti Gent (DC) 1X kertoimilla 1.67 myös ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *