HIFK -1.5

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan torstaina kaksi ottelua. Tällä kertaa kyseessä on mielenkiintoiset matsit, sillä pelattavaa löytyy molempiin.

HIFK-Ässät

Kotijoukkue IFK tulee torstain matsiin hyvissä fiiliksissä. Takana on todella väkevä voitto Tapparasta tiistailta 2-3 (vl). Stadilaiset ovat voittaneet viisi kuudesta edellisestä matsistaan todella komealla maalierolla 21-8.

Vahvojen tulosten lisäksi HIFK:n sairastupa on alkanut tyhjenemään sopivasti kauden ratkaisuhetkillä. Tyrväinen ja Leskinen ovat lähellä pelikuntoa ja Dehner debytoinee torstain ottelussa. Tuohimaa on toki sivussa, mutta Engrenin otteissa ei ole ollut valittamista.

HIFK on saanut äskettäin myös Liigan parhaan hyökkääjän, Teemu Turusen, takaisin kokoonpanoon. Kultakypärä ehti olla sivussa kuukauden päivät.

Ässien kausi on sujunut hyvin tasaisesti sijan 10 tuntumassa. Joukkue on ollut viime viikkoina hyvässä vireessä ratkaisevissa otteluissa ja kaatoi mm. TPS:n sekä SaiPan tärkeässä kolmen ottelun putkessa kuun alussa.

Torstaina Ässät haki myös komean 2-6 voiton JYPin vieraana. Paikka kympin joukossa onkin käytännössä jo sinetöity. Harmillista on se, että Ässien rosteri on pahasti repaleinen tällä hetkellä. Sivussa ovat Tylor Spink, Appelgren , Salmio, Lähteenmäki, Pihlajamäki , Kulmala sekä Kärpistä hankittu Lindsten.

IFK on pelivoimaltaan jo valmiiksi selvästi vahvempi. Kun tähän päälle lasketaan lepoetu sekä Ässien kokoonpanohuolet, niin kotijoukkue saa todella selvän suosikkiaseman. Pelataan HIFK -1,5 in 1,92 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Tappara-SaiPa

Kotijoukkue Tappara kärsi siis tiistaina tappion IFK:lle voittolaukausten jälkeen. Tamperelaiset pääsivät yrittämään matsissa runsaasti ylivoimaa, mutta joukkue loi vaatimattomat määrät tilanteita. HIFK sai sen sijaan vaarallisen paljon xG:tä Tapparan puolustusta vastaan.

Tapparan paras vire on mennyt ohi, sillä joukkue voitti peräti seitsemän matsia putkeen tammikuun lopulta lähtien. Hyvä meno alkoi voitolla Ilveksestä ja päättyi samalla tavalla tappioon Ilvekselle. Nyt saldona on siis kolme peräkkäistä selkäsaunaa.

Vierailija SaiPan kausi tulee päättymään neljän huonoimman joukkoon. Sputnikit keikkuivat pitkään top 10 -sijaluvuilla, mutta joukkueen alamäki on jatkunut vahvana jo viime vuoden lopulta lähtien. Olemme myös vihjanneet usein SaiPaa vastaan tällä sivustolla.

Joukkueen pelissä on tapahtunut viime viikkoina selkeä muutos. Kun paineet ovat kadonneet, SaiPa on alkanut pelata rennommin ja hyökkäävämmin. Samaan aikaan joukkueen oma pää on jatkuvassa paineessa, sillä SaiPan takalinjat eivät kestä tällaista pelityyliä.

Tapparalla on hyvä sauma palata voittojen tielle heikkoa SaiPaa vastaan. Ottelun maaliodotus on varsin korkealla vieraiden uuden pelityylin myötä. Odotamme tästä selvästi runsasmaalisempaa ottelua kuin vedonvälittäjät.

Betsataan yli 5,5 maalia in 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 49%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *