SaiPa-Ilves O5.0

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

SaiPa jäi tylysti nollille Kärpät ja Tappara otteluissa. Etenkin Kärpät-ottelu oli hyvä esitys, mutta viimeistely sekä maalivahtipeli menivät täysin vieraille.

SaiPa on aktivoittanut peliään runsaasti. Joukkue on iskenyt rohkeasti painetta etenkin kotiotteluissa ja pyrkinyt pitämään kiekkoa alkukautta selkeästi enemmän. Samaan aikaan kun pelitapaa on muutettu, omiin on myös alkanut menemään enemmän kiekkoja. Tämä johtuu keskialueen sekä oman pään kiekon menetyksistä.

SaiPan sairastupa alkaa myös tyhjenevään lupaavasti. Merkittäviä mahdollisia poissaoloja ovat enää Denisov ja Virtanen – näistäkin ainakin toista odotetaan takaisin jo aivan lähiaikoina.

Ilves on alkanut löytää alkukauden lentoaan, vaikka Tappara voittoputken katkaisikin Tampereen derbyssä. Ilveksen otteita leimaa edelleen hieman tasaisuuden puuten. Tuntuu siltä, että joukkue ei syty parhaimpaansa etenkään ennakkoon heikompia joukkueita vastaan.

Tästä hyvänä esimerkkinä Pelicans-voitto erinomaisen peliesityksen jälkeen, mutta seuraavassa ottelussa Ilveksen esitys oli erittäin vaisu vajamiehistä KooKoota vastaan.

Joukkueet pelaavat samoista sijoituksista, mutta molemmilla on jo 10-paikan suhteen hyvinkin turvattu tilanne. Panos löytyy kamppailusta kuuden sakkiin, johon molemmilla on vielä ohut oljenkorsi.

SaiPan aktiivinen kotipelitapa sekä tällä hetkellä hyvin epävarma maalivahtipeli antavat hyvän lähtökohdan varsin viihdyttävälle ottelulle. Ilves pystyy myös vahvalla liikkeellä aiheuttamaan paljon kiekon menetyksiä SaiPan hapuilevalle puolustukselle. Vaikka ottelussa riittää panosta, on hyvin vaikea uskoa nyhjäykseen Kisapuiston keskiviikkoillassa. in tarjous O5 riittää sekä myös maistuu erinomaisesti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!