Nokian KrP -3,5

KERROIN

1.71
0
pv
0
t
0
min
0
s

Nokian KrP-Steelers (klo 17.00)

Nokian KrP:llä ei tuloksellisesti runkosarjan viimeisessä ottelussa ole mitään panosta, sillä joukkue on jo varmistanut itselleen neljännen sijan. Näätälauman otteluohjelma on ollut viime aikoina todella haastava mutta rehellisesti sanottuna joukkueen esitykset komean Classic-voiton jälkeen ovat olleet melko hengettömiä. Viikko sitten KrP hallitsi Suomen Cupin finaalissa SPV:tä lähes mielin määrin, mutta niin vain pytty matkasi lakeuksille loppulukemin 5-6. Nokian ykkösvitja Nico Jonaeson-Henri Johansson-Joona Rantala on hyökkäyssuuntaan yksi sarjan parhaimpia, mutta pudotuspelien lähestyessä taustatuki on jäänyt köykäiseksi. Kakkosvitjassa Mikko Laakso sekä Joonatan Kovanen ovat kovan luokan ratkaisijoita, mutta kyllähän Jarmo Härmän suojatit edelleen pitkälti ykkösviisikkonsa mukana seilaavat. Puolustussuuntaan KrP on petrannut tällä kaudella huomattavan paljon ja tolppien välissä Miro Tuomala on ollut yksi sarjan parhaimpia torjujia.

Steelers onnistui alkukaudesta kiusaamaan isompiaan ja helmikuun alussa raavittu yllätyspiste Classicilta on osoittautumassa kultaakin arvokkaammaksi. Runkosarjan viimeiseen otteluun teräsmiehet lähtevät 11. sijalta ja sarjapaikan säilyttämisen suhteen avaimet ovat täysin joukkueen omissa käsissä. Oman pelin lisäksi hämeenlinnassa jännätään Tiikereiden ja Classicin välistä otatusta, sillä joukkueen hävitessä, Tiikereille riittää yksikin piste tämän ohittamiseen sarjataulukossa. Karuja loukkaantumisia kaudella kokenut Steelers on viime aikoina ollut hiipumaan päin ja pitkä kausi alkaa auttamatta näkyä varsin rajallisella materiaalilla operoivan joukkueen riveissä. Alla on viiden ottelun tappioputki, jossa viimeksi Happee ja Tiikerit pyörittivät teräsmiehiä lähes mielin määrin. Markus Siprosen ja Teuvo Kinnusen poissaolojen myötä tulosvastuu lepää pitkälti Daniel Megyaszain sekä loistokautta puolustuksessa luutivan Jarno Mäkisen harteilla. Erikoistilanteissa Tommi Ojalalla on heittää kehiin myös varsin vaaralliset rightin-ratkaisijat Niko Einiö sekä Nico Matilainen. Maajoukkuevahti Eero Kosonen ei ole pelannut huonosti, muttei mies aivan päälläkään ole tolppien välissä onnistunut seisomaan. Tänään vieraiden maalinsuulla aloittaa Pietari Jääskeläinen.

Kauden ensimmäisessä kohtaamissa KrP oli vieraskaukalossa selvästi vahvempi lukemin 5-9 ja olisi suuri ihme mikäli ottelu ei tänään kotivoittoon päättyisi. Kotijoukkueella ei ole ottelussa tuloksellisesti mitään panosta, mutta Jarmo Härmän Suomen Cupin finaalin jälkeen antamien kommenttien perusteella ei näätälauma tänään jalkaa hirveästi tule kaasulta pois nostamaan. Steelersin otteissa on jo pitkään näkynyt pientä turhautumista eikä vieraiden totaalinen ulospuhalluskaan tänään allekirjoittanutta yllättäisi. Mikäli ottelu Tikkurilassa etenee Classicin tahdissa (Classic jättisuosikki kerroin 1.08) voi ottelu Raholassa äityä melkolailla läpsyttelyksi. Nokian kärkihevoset kaunistelevat tänään pörssejä ja kotijoukkue lähtee pudotuspeleihin ehjän esityksen jälkeen. Bethard on asettanut tasoitusrajan 3,5 maaliin, joka meidän papereissa voisi olla pykälää korkeammallakin. Nostetaan siis Nokian vähintään neljän maalin voitto lauantain peleihin mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *