Kansas City Chiefs +3.5

KERROIN

1.96
0
pv
0
t
0
min
0
s

NFL:n kolmas kierros käynnistyy tänä viikonloppuna. Nostamme tuttuun tapaan esiin pari mielenkiintoista pelikohdetta! Toinen sunnuntain tarjonnasta ja toinen ma/ti väliseltä yöltä.

Sunnuntai klo 20:00 New York Giants – San Francisco 49ers

Viime kaudella Super Bowliin asti tiensä raivannut 49ers haki viime viikolla voiton New Yorkista Jetsiä vastaan, mutta tuo voitto saattoi koitua kalliiksi. Joukkueelta loukkaantui liigan parhaisiin puolustajiin kuuluva Nick Bosa ja lisäksi myös toinen puolustuksen linjamies Solomon Thomas lähti telakalle. Ennen kautta joukkue lisäksi myi pois linjasta DeForest Bucknerin. Näin ollen hetkessä yhdestä liigan parhaista puolustuksen yksiköistä tuli iso heikkous. Tuon puolustuksen linjan antama paine on ollut Ninersin puolustuksen kulmakivi ja nyt kun se puuttuu, niin hankaluuksia on tiedossa koko puolustukseen.

Ninersin terveyshuolet eivät rajoitu vain puolustukseen. Myös pelirakentaja Jimmy Garoppolo joutui jättämään viime viikon pelin kesken nilkkavamman vuoksi. Garoppolon pelaaminen tässä pelissä on yhä mahdollista, mutta missään tapauksessa mies ei ole täydessä kunnossa. Joukkueen paras vastaanottaja, Tight End George Kittle missasi viime pelin. Tässä hänen paluunsa on mahdollista, mutta tilanne sama kuin Garoppololla, eli täydessä kunnossa hän ei varmuudella ole.

Giants koki myös kovia, kun joukkueen isoin tähti, keskushyökkääjä Saquon Barkley loukkaantui loppukaudeksi. Barkley on pelipaikallaan liigan parhaita, mutta keskushyökkääjä on pelipaikkana yleensä helpoimmasta päästä korvattavia. Näin ollen Ninersin tilanne on tässä suhteessa huomattavasti heikompi.

Näistä lähtökohdista Niners ei mielestäni ole lähelläkään sitä joukkuetta, joka viime kaudella venyi Super Bowliin asti. Minulle kelpaa peliin Giants +4 in kertoimella 1,91. Arvioni tälle 55 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Ma-ti yö klo 03:15 Baltimore Ravens – Kansas City Chiefs

Kierroksen herkkupala nähdään Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun kaksi selkeästi vahvinta mestarisuosikkia astelevat kentälle. Chiefs on hallitseva mestari ja Ravens taas oli viime kaudella runkosarjan paras, mutta tippui playoffeissa heti avauskierroksella. NFL:n playoff-systeemi muuttui täksi kaudeksi siten, että nyt vain yksi joukkue per konferenssi pääsee suoraan playoffien toiselle kierrokselle. Aiemmin näitä on ollut kaksi. Chiefs ja Ravens pelaavat samassa konferenssissa, joten vain toiselle on tuo mahdollisuus tarjolla. Nämä joukkueet ovat mielestäni selkeästi edellä muita tällä hetkellä, joten tämän ottelun voitto antaisi voittajalle todella hyvät asetelmat playoffeja varten.

Ravens on jatkanut siitä mihin viime kauden runkosarjassa jäi ja voittanut mennen tullen Clevelandin ja Houstonin. Chiefs otti myös kauden avauspelissä vakuuttavan voiton juuri Houstonista, mutta viime viikolla joukkue oli huomattavasti tiukemmilla LA Chargersia vastaan voittaen vasta jatkoajalla.

Ravensin kohdalla minua vähän mietityttää se, että joukkue kyllä ottaa murskavoittoja itseään heikommista joukkueista, mutta toisia huippujoukkueita vastaan joukkueen lento ei ole ollut samanlaista. Tästä osoituksena mm. viime kauden tappio juuri Chiefsille ja playoffien tappio Titansille. Noissa peleissä Ravens vaikutti yllättävän aseettomalta.

Vedonlyöntimarkkina on reagoinut yllättävän vahvasti viime kierroksen tuloksiin. Ennakkokertoimissa tämän pelin tasoitus oli 2,5, joka vastaa suunnilleen kotietua, nyt kun se on tyhjien katsomoiden vuoksi normaalia pienempi. Nyt linja on 3,5 pistettä. Muutos kuulostaa pieneltä, mutta Jefun pistelaskun vuoksi se on kaikkea muuta. Kolmen pisteen ero on NFL:ssä selkeästi yleisin voittomarginaali ja tällaisessa tasaisessa pelissä ottelu päättyy suosikin tasan kolmen pisteen voittoon liki kerran kymmenestä.

Mielestäni markkina on reagoinut turhan paljon viime kierroksen otteluiden tuloksiin ja edelleen olen hieman skeptinen Ravensin otteista toisia huippujoukkueita vastaan. Näin ollen peliin valikoituu Kansas City Chiefs +3,5, jolle Pinnacle tarjoaa tällä hetkellä kertoimen 1,96. Arvioni tälle on 56 %, joten kyseessä on oikein maistuva veto huippupeliin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *