Juventus DNB

KERROIN

2.14
0
pv
0
t
0
min
0
s

West Ham +1.5

Leganes (1X2)

Olemme poimineet tuttuun tapaan kolme hyvää pelikohdetta lauantain futistarjonnasta. Huippumatsina nähdään Serie A:n Inter-Juventus!

Valioliiga: Tottenham-West Ham (klo 14:30)

Valioliigan 36. ottelukierros jatkuu lauantaina Lontoon paikallispelillä.

Kotijoukkue Tottenham kohtaa West Hamin hyvistä asetelmista. Spurs on kompuroinut kyllä liigassa viime aikoina, mutta joukkue on silti 3. sijalla, mikä on täysin maksimisuoritus tällä materiaalilla. Mestarien liigan paikka on siis edelleen omissa käsissä.

Tämän lisäksi joukkue eteni sensaatiomaisesti Mestarien liigan välieriin, jossa vastaan asettuu Ajax. Spurs pudotti Manchester Cityn dramaattisessa ottelussa, vaikka hävisikin toisen osan maalein 4-3.

Iloa on tuonut myös uusi kotistadion. Tottenham on pelannut neljä ottelua uudessa pyhätyössä, joiden saldona on neljä voittoa maalierolla 8-0. Viikolla kaatui Brighton Eriksenin myöhäisellä maalilla.

Vierasjoukkue West Ham on yksi Lontoon paikallisvastustajista. Hammers on turvallisessa keskikastissa, jossa pelattavaa ei suuremmin ole. Mahdollisen UEL-paikan tuova 7. sija on myös karannut käsistä viime viikkojen tappioiden myötä.

West Hamin kaksi edellistä ottelua ovat olleet sinänsä hyviä suorituksia, mutta onnea ei ole ollut matkassa. Viikko sitten joukkue hukkasi 2-1 voiton Leicesteristä yliaikamaalilla. Tätä ennen Hammers hävisi Manchester Unitedin vieraana, vaikka oli ajoittain jopa parempi joukkue.

Tottenhamin ylivoimaa kaventaa merkittävästi kaksi asiaa: poissaolot sekä Ajax. Ykköstykki Harry Kane on yhä sivussa. Tämän lisäksi tärkeät keskikentän palaset Winks ja Sissoko puuttuvat myös.

Spurs kohtaa Ajaxin ensi viikolla Mestarien liigan välierissä, mikä voi aiheuttaa lepuutuksia tai keskittymisvaikeuksia. West Hamilla on nyt erinomainen sauma yllättää! Joukkue syttyy taatusti sataprosenttisesti tähän paikallispeliin.

Tarjolla on todella korkeita kertoimia vieraiden menestykselle. Osuvin vaihtoehto on West Ham +1,5 tasoitus n 1,77 kertoimella. Tuplausvaihtoehto eli X2 maksaa yli 3x.

La Liga: Leganes-Celta Vigo (klo 19:30)

Espanjan La Ligassa pelataan kauden 35. kierrosta, eli jokaisella joukkueella on vielä jäljellä neljä ottelua.

Kotijoukkue Leganes on ollut kaksi edellistä kautta La Ligan viimeinen säilyjä, eikä seuralta odotettu urotekoja myöskään tänä keväänä. Leganes on monien yllätykseksi sijalla 12, eikä joukkueella pitäisi olla mitään hätää putoamisen suhteen.

Takana on neljän ottelun voitoton jakso, mutta Leganes on esiintynyt asetelmiin nähden kelvollisesti. Viikolla joukkue hävisi Athletic Bilbaolle 0-1, jossa vastustaja teki maalin lähes ainoasta paikastaan.

Leganes on ollut yksi sarjan vaikeimpia voitettavia kotikentällään saldolla 7-7-3. Joukkue on päästänyt kotiyleisön edessä vähemmän maaleja kuin FC Barcelona.

Vierasjoukkue Celta Vigon asema on huomattavasti tukalampi. Seura joutui turvautumaan maaliskuun alussa jopa päävalmentajan vaihtoon, kun putoamisuhka alkoi paisua liian suureksi. Fran Escriba on luotsannut Celtaa kahdeksan matsia saldolla 3-2-3, mikä on hyvä suoritus.

Celta on ollut Leganesin tavoin hyvin kotiriippuvainen joukkue. Kaikki viime aikojen voitot liigassa ovat tulleet nimenomaan kotikentällä. Vieraissa Celta on saanut koko sarjan vähiten pisteitä – jopa jumbojoukkue Rayo on voittanut useammin.

Leganes on tällä hetkellä noin Celtan tasoinen joukkue ja vahva kotonaan. Voitto lauantaina sinetöisi käytännössä myös seuran sarjapaikan. in tarjoama 2,54 kerroin kotivoitolle on erittäin maistuva. Kertoimen pitäisi olla noin 2,15 tasolla tässä ottelussa.

Serie A: Inter-Juventus (klo 21:30)

Serie A:ssa on jäljellä vielä viisi kierrosta. Ainoa varma asia on Juventuksen mestaruus sekä Chievon putoaminen, mutta muut sijat ovat vielä auki.

Kotijoukkue Inter pitää hallussaan sarjan kolmatta sijaa. Tämä on käytännössä maksimisuoritus milanolaisten materiaalilla, joten kausi siihen nähden sujunut varsin hyvin. Inter on saanut selvitettyä sotkunsa myös ykköskärki Mauro Icardin kanssa, joka on palannut muonavahvuuteen.

Nerazzurri on ollut erittäin tiivis paketti Milanon legendaarisella San Sirolla. Joukkue on päästänyt vain kahdeksan maalia 16 kotipelissä, mikä on peräti kolme vähemmän kuin Juventuksella. Pisteissä mitattuna Interin kotietu on ollut kuitenkin lähes mitätön, sillä joukkueen 61 pisteestä peräti 30 on vieraskentältä.

Juventus sai juhlia viikko sitten mestaruutta, kun Fiorentina kaatui vihjeemme mukaisesti. Kyseessä oli hieman hutera esitys, ja joukkuetta on selkeästi vaivannut pieni ”Mestarien liigan krapula”. Mielissä on yhä kitkerä kotitappio Ajaxille ja putoaminen välieristä.

Kotimaan sarjassa on yhä pelattavaa – ainakin jos kysytään Cristiano Ronaldolta. Portugalilainen on tottunut rikkomaan maaliennätyksiä, joten mies jahtaa varmasti myös ykköspyssyn titteliä Serie A:ssa. Juventus pelaa varmasti viimeiset ottelut täysillä, mikä mahdollistaa Ronaldolle maalipörssin voiton tavoittelun.

Vedonlyöntimarkkina on reagoinut vahvasti Serie A:n sarjataulukkoon. Se laskee Interille selkeän motivaatioedun. Emme ole samoilla linjoilla, vaan uskomme Juventuksen asenteen olevan kunnossa.

Normaalisti Vanha Rouva ei olisi altavastaaja edes vieraissa, mutta nyt tarjolla illa on peräti 2,14 kerrointa Juve DNB -pelimuodossa. Tämä maistuu erinomaisesti!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!