Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Neljännen kohteen Ray Boy on ollut niin hurjassa kunnossa, että se käy hieman ylipelattunakin varmaksi. Juoksuradalta ei reissu voi aivan kauhean pieleen mennä, Ray Boy on tässä se hevonen, joka muiden pitää voittaa. Ray Boy on kierroksen todennäköisin voittaja. Toinen varma löytyy viidennestä kohteesta. Bean Fighter teki viimeksi Vermossa tykkikirin mahdottomista asemista 6-ulkoa, kierrellen kolmatta ja peräti neljättä rataa pitkin kakkoseksi. Tuolloin Bean Fighter hävisi vain kovalle Mickey Match:ille. Jos tamma on lähellekään samanlainen, ei sen kiriin löydy tässä vastaajia.

Avauskohde pelataan kahdella suosikilla, joiden kaveriksi otetaan yksi yllättäjä. Rocktown Judge on lupaavan oloinen aloittelija, joka on sijoittunut koko kauden hyvin. Mikkelistä ja Teivosta se nappasi voitot ja otti Vermossakin ihan maksimit lähes kierroksen kirillä takapareista ehtien kolmanneksi. Cala Bona on vasta kolmatta kertaa viivalla, mutta osoitti Forssan voitossaan, että voi nousta sarjoissaan nopeastikin. Vermossa alun laukassa se jäi porukan hännille, mutta ohitti silti kirivaiheessa monta. Yllättäjänä hyvältä paikalta, ykkösen ja kakkosen edellisistään napannut, nyt aivan unohdettu Leonore Adams (5%).

Toinen kohde yritetään myös selvittää kolmella merkillä. Bluehill’s Sparkle on voittanut kauden viidestä startistaan peräti kolme ja on ihan ansaittu suosikki. Wildrose Sala saa 20m eteen ja on ehjällä juoksulla kärkikahinoissa. Voltin viitonen ei ole ihanne paikka, mutta se on silti paalun hevosista selkeä ykkösmerkki. True Colors osoitti Vermossa nousukuntoa, kirien takapareista rehdisti maaliin.

Kolmas kohde rastitetaan reilusti ja toivotaan yllätystä. Heilis on selkeä ykkösmerkki, mutta lähtöpaikka antaa muille jonkun verran tasoitusta. Kukkarosuon Oona on pystyvä hevonen tähän lähtöön, mutta kovin laukkaherkkä. Weronalla tuli viimeksi hutistartti, mutta sitä ennen hevonen on viihtynyt aivan kärkikahinoissa. Sirun Sikke on lupaavan oloinen, eikä sen voittoa tarvitse varmaan kauaa odotella. Pelataan kaikkiaan kahdeksalla merkillä.

Päätöskohteessa Junjori olisi ravatessaan kova peli, mutta laukat tuntuvat olevan ennemmin sääntö kuin poikkeus. Varma-Konsti pärjää myös ravatessaan, mutta sitäkin laukat riivaavat. Helmen Humu aloittaa Teemu Okkolinilta ja voi olla heti yllätysvalmis. Bramee on aika tasainen puurtaja, joka on viime aikoina välillä voittanutkin. Takamatkalta mukaan vielä Hetku, joka kiertänee korkealle.

Lähtö1: 2,5,6

Lähtö2: 5,7,10

Lähtö3: 1,2,3,4,5,10,11,12

Lähtö4: 10

Lähtö5: 3

Lähtö6: 1,2,5,7,9 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *