Ravivihje

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jos Vixus on yhtään normaali, voittanee se ensimmäisen 75-lähdön Porissa. Viime syksynä hurjia esityksiä tehnyt ori sai tauon jälkeen startin alle 16.4. Vixus tykitteli täyden matkan läpi hurjaa aikaan 23.3a Vixus on hieman liikaa pelattu, mutta paremman puutteessa käy varmaksi.

Toisessa lähdössä nähdään todella tulinen kiihdytys kun radoilta 1,2 ja 4 lähtee hirmuiset starttiraketit jotka kaikki mielivät keulaan. Leon Coger pitänee ykkösradalta keulat. Pikamatkalla Leon Coger voi kestää maaliin asti, mikäli kiihdytys ei veny aivan tolkuttomaksi. Otetaan ylivauhdin varalle lapulle takarivin kiertelijätyyppi BWT Rock And Roll, ylisarjasta huolimatta. Vielä potin tekijäksi nappireissun saava 0% pelattu 9. Badass.

Kolmas kohde on Justine Casen ja Annie Sue:n välinen mittelö. Molemmat lapulle.

Neljännen kohteen selvittänee Larsmanilla, Vappuäijällä ja Morisonilla.

Viides lähtö on kaikista kinkkisin ja tähän vedetään revitys. Pois lapulta jäävät vain 6.Flirt Fortuna, sekä maililla toivottomista asemista 10. Juliet Ale sekä 11. M.T.Lara Croft. Kaikki muut valjakot lapulle. Harvoin pääsee pelaamaan Lindy Poppinsia (2,6%) tai Sue’s Photoa (4,4%) omissa sarjoissaan näillä prosenteilla.

Kuudenteen lähtöön haetaan illan toinen varma. Josveis kelpaa viime esityksen perusteella varmaksi asti. Kivikova Tähen Toivomus olisi kyllä kova vastus ravatessaan, mutta viimeaikoina ravissa on ollut paljon sanomista. Luotetaan siihen että ykkösrata ei ainakaan auta asiaa, kun kuumana käyvä hevonen koittaa lähdössä torjua ulkopuolelta tulevia hevosia.

Viimeiseen lähtöön ilman kaikkia kenkiä Top Of The World, kuoleman oaikaltakin voittoon pystyvä T.Rex, sekä pikku yllärinä Stoneisle Ocean, joka ei ole tarkka juoksusta. Tulee, keulasta, selästä, kuolemasta, mistä vaan. 8% hevosena joka lapulle.

Vihjerivi:

Lähtö1: 8

Lähtö2: 1,4,9,10

Lähtö3: 2,7

Lähtö4: 2,10,12

Lähtö5: 1,2,3,4,5,7,8,9

Lähtö6: 6

Lähtö7: 2,3,4 Vihjerivin hinta: 28.80e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!