Copan mestari: Brasilia

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American puolivälierät käynnistyvät Brasilian ja Paraguayn välisellä ottelulla, jossa on vain yksi suosikki. Kisaisäntä Brasilia voitti odotetusti turnauksen A-lohkon. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa nähtiin pieniä käynnistymisvaikeuksia, ja Selecao taisteli selkeästi kotiyleisön tuomien paineiden alla.

Lohkovaiheen päätöskierroksen Peru-ottelussa padot sitten avautuivat huolella. Nopea avausmaali siivitti Brasilian murskavoittoon, mikä oli tärkeä tulos koko turnauksen kannalta. Nyt joukkue pääsee jatkopeleihin parhaassa mahdollisessa tilassa.

Vastaan asettuva Paraguay pääsi jatkoon todella onnekkaasti. Sen ainoa mahdollisuus oli Ecuadorin ja Japanin jääminen tasapeliin C-lohkon päätöskierroksella, sillä kumman tahansa joukkueen voitto olisi nostanut ne kahdeksan joukkoon.

Paraguay on esiintynyt tähän asti varsin hyvin tasonsa mukaisesti. Avausottelussa se oli vaikeuksissa Qatarin kanssa, mutta toisella kierroksella tarjolla oli jopa voitto Argentiinasta. Kolumbia kuitenkin missasi rangaistuspotkun lopussa.

B-lohkon päätöskierroksella Paraguay hävisi Kolumbialle 1-0, minkä olisi pitänyt tiputtaa joukkue jatkosta. Toisin kuitenkin kävi.

Brasilia on ottelussa jättisuosikki, kuten vedonlyöntimarkkina hyvin tietää. Paraguay on aavistuksen Perua heikompi joukkue, jonka brassit murskasivat maalein 5-0. Kotijoukkue etenee jatkoon yli 90 prosentin todennäköisyydellä.

Paras veto on tässä kohtaa Brasilian mestaruus, jolle on tarjolla yhä 2,00 kerroin esim. lta. Brasilialla on etunaan helppo playoffs-kaavio, sillä se kohtaa ennen finaalia laatujoukkueista vain Argentiinan (jos sitäkään).

Huippujoukkueista Kolumbia, Chile ja Uruguay ovat kaikki kaavion toisella puolella, eli näistä vain yksi voi kohdata Brasilian ja aikaisintaan finaalissa. Selecao olisi selvä suosikki myös puolueettomalla kentällä, mutta vahva kotietu yhdistettynä helppoon kaavioon tekee siitä jättisuosikin mestariksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *