Genoa -1.5 hcp

KERROIN

5.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantaina ei pelata Valioliigassa kuin yksi ottelu johtuen FA Cupin puolivälieristä. Ainoasta matsista löytyy kuitenkin peli-idea.

Aston Villa-Wolves (klo 14:30)

Kotijoukkue Aston Villa on pelannut koronabreikin jälkeen kelvollisesti. Ohjelma on myös poikkeuksellisen kiireinen, sillä Villa pelasi myös rästiottelun ennen varsinaista kauden jatkoa. Joukkue on esiintynyt kentällä varsin hyvin, mutta tulosta ei silti tule.

Villa pelasi ensin tasapelin Sheffield Unitedin kanssa ja hukkasi tukuittain paikkoja. Viikko sitten Villa hävisi Chelsealle 1-2 johdettuaan peliä tauolla. Keskiviikkona joukkue esiintyi pirteästi Newcastlen vieraana, mutta sai silti vaivoistaan matkaan vain yhden pisteen.

Vierailija Wolves on jatkanut siitä, mihin joukkue ennen koronabreikkiä jäi. Sudet ovat olleet sarjanousunsa jälkeen erittäin tasaisesti suorittava ja vaikeasti voitettava joukkue. Vain tuleva mestari Liverpool on hävinnyt tällä kaudella harvemmin kuin Wolves.

Viikko sitten joukkue kaatoi West Hamin vieraissa helpon tuntuisesti 0-2. Myös xG-lukemat olivat ottelussa erittäin vahvasti Wolvesin puolella. Viikkokierroksella Wolves nujersi kivuttomasti Bournemouthin 1-0.

Molemmissa otteluissa vastustajat ovat jääneet lähes tyystin ilman laatupaikkoja. Helppoa ei tule olemaan Aston Villankaan hyökkäyksellä. Etenkin, kun huomioidaan, että matsi on kotijoukkueelle jo neljäs ottelu kymmenen päivän sisään.

Normaalin kotiedun puuttuminen kaventaa Villan mahdollisuuksia entisestään. Me betsaamme Wolvesia in 1,85 kertoimella, sillä joukkue näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä. Todennäköisyysarvio vierasvoitolle on 60%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Brescia-Genoa (klo 18:15)

Kotijoukkue Brescia on yksi Serie A:n tämän kauden sarjanousijoista. Vaikka sesonkia on vielä jäljellä useita kierroksia, voidaan sanoa lähes 100% varmuudella, että Brescia on myös yksi putoajista. Peli ei ole kuitenkaan vielä pelattu.

Brescia palasi koronabreikiltä maanantaina ja nappasi arvokkaan vieraspisteen Fiorentinalta. Kyse oli kuitenkin enemmän tuurista kuin taidosta. Brescia hävisi xG:n selvästi, ja suomalaisvahti Jesse Jorosella oli kiireinen ilta muun puolustuksen ohella.

Brescia on pelannut nyt 12 liigaottelua ilman voittoa saldolla 0-4-8. Edellinen täysi pistepotti tuli kotona Leccen kustannuksella yli kuusi kuukautta sitten.

Vierailija Genoan kausi on ollut tuskaa täynnä. Sesonki sai karmaisevan startin, kun joukkue pelasi 17 ensimmäistä kierrosta saldolla 2-5-10. Lopulta seurajohto painoi paniikkinappulaa joulukuussa, ja Genoan ruorissa on ollut vuoden alusta alkaen Davide Nicola.

Uusi päävalmentaja on luotsannut joukkojaan saldolla 4-3-4, mikä riittäisi helposti keskikastin sijoitukseen. Valitettavasti heikko alkukausi painaa Genoan saldossa niin paljon, että joukkue on sarjataulukossa vieläkin putoamisviivalla.

Paluu koronabreikiltä ei mennyt putkeen, sillä Genoan puolustus sekoili Parmaa vastaan tiistaina. Tuloksena oli 1-4 -tappio kotona, mutta xG:n valossa ottelu oli toki tasaisempi. Edellisessä reissupelissä Genoa kaatoi jopa kovakuntoisen Milanin 1-2.

Sarjataulukko hämää tällä hetkellä joukkueiden todellista tasoeroa. Kun kotietukin on pitkälti poissa, niin Genoa on vieraskentällä selväsi suosikki. Ottelu on Brescialle käytännössä pakkovoitto, joten kotijoukkueen on riskeerattava rajusti etenkin tappiolle joutuessaan.

Haetaan tässä kohteessa isoa kalaa ja pelataan Genoa -1,5 tasoituksella in 5,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 23%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *