Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kymi GP:n ensimmäinen varma löytyy heti avauskohteesta. Kerrassaan hurjaa jälkeä tehnyt Mascate Match voittaa kyllä.ilman haavereita. 86% pelattunakin emme näe syytä varmisteluun.

Toinen varma on kolmannen kohteen voimanpesä Don Williams. Aivan jäätäviä esityksiä tehny ranskantuonti on suomessa kerta toisensa jälkeen saanut kilpakumppanit näyttämään statisteilta. Mikäli kukkaro riittää ja varmistuksia haluaa, seuraavana lapulle Conny Sisu, joka pamautti viimekesänä suomenennätysajan vastaavalla matkalla.( Ei merkintää, koska ei ole suomessa syntynyt.)

Toisen kohteen Myrskyristä voi joku napata jopa apuvarman, kun prosentit jääneet lähtöradan takia vain 15%. Ideamerkkeinä viimeksi hurjan kiri takpareista tehnyt R.R. Valssitar 3% ja Hambo5%. Vihjeriviin pelataan lopulta seitsemän valjakkoa.

Neloslähdön suosikki Willow Pride varmistetaan viimeksi kovaa kirineellä ja nyt nappireissun saavalla Ice Wine:lla.

Viides lähtö vaikuttaa melko hankalalta veikata, mutta yritetään viidellä merkkillä. Religious hävisi rata-arvonnan mutta on silti niukka ykkösmerkki takaakin, koska ylivauhdin vaara on olemassa. Tito C.A. jopa kärsii hiukan ykkösradasta, koska Kouvolan ykkösrata ei ole helppo kiihdyttää. Ensimmäinen kurvi on jyrkkä ja tulee melko pian kiihdytyksessä vastaan. Mainio saanee hyvän juoksun, ehkä jopa keulassa. Peanuts kärsii lähtöpaikasta, mutta on ihan mahdollinen menestyjä jos on hiukan tuuria matkassa. Captain Morgan U.S. saanee kirilenkillä vetoavun Religiousilta.

Kuudennen kohteen ykkösmerkki on hurja Vitruvio, mutta koska avoimen Kymi G-P:n kaikki osallistujat ovat aivan huippuja, otetaan lapulle viisi merkkiä.

Päätöskohteessa Bring Me Brodde vetää pitkään. Jos juku tulee ohi, lienee se suosikki Mark More.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 1,2,6,7,9,10,12

Lähtö3: 12

Lähtö4: 3,9

Lähtö5: 1,2,8,11,12

Lähtö6: 1,2,3,5,9

Lähtö7: 3,10 Vihjerivin hinta: 35e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *