Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Toto-65 kierros ravataan poikkeuksellisesti Jyväskylässä. Jyväskylässä paikka johtavan takana on usein valttia, kun maalisuoralla aukeaa ykkösradan sisäpuolella yksi rata lisää, niin kutsuttu Open Stretch. Jyväskylään lähdetään kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Vastatuuli on elämänsä kunnossa ja napannut jo peräti viisi voittoa putkeen. Hyvältä lähtöpaikalta sen kuuluu nytkin olla lähellä. Rehtorin Salli heittää nopeana hevosena pikamatkalla haasteen hyvänä päivänään, mutta on tosi ailahteleva hevonen. Hyvänä päivänään se menee mailin keulasta tosi kovaa, mutta voi olla että, huumori ei riitä jos Vastatuuli tulee kuolemanpaikalle prässäämään. Toinen varma on päätöskohteen Bond Eagle. Ori on näissä sarjoissa ylikylän hevonen ja tulee nousemaan sarjoissaan nopeasti. Vastaavat tehtävät se on hoidellut tähän mennessä lähinnä pintakaasulla.

Avauskohde pelataan neljällä merkillä. Syneri lähtee hyvältä paikalta vetämään letkaa ja on hevonen, joka muiden pitää kiertää. Vauhtis on elämänsä kunnossa. Lauantaina se nappasi Joensuun Kuusivuotiskunkusta 10 000e ykköspalkinnon suvereenin esityksen päätteeksi. Vonkari on ihan riittävä hevonen tähän lähtöön, vaikka lähtöpaikka onkin hiukan ulkona. Yllättäjänä mukaan Hymynvirne(4%), joka on aivan liian vähän pelattu.

Toiseen kohteeseen revitetään kuusi merkkiä. Xanthus Wapid on kova peli näihin lähtöihin ja voittaa kyllä ihan kohta jossain. 9- radalta juoksun on vaikea nähdä epäonnistuvan. Furiosa on hirmu kunnossa, mutta sillä käy käsittämättömän huono tuuri lähtörata-arvonnoissa. Rata 12 voi olla tässä porukassa liikaa. Lady Rock ja Black and Quick ovat hyviä hevosia ja eturivistä perusmerkkejä. Yllättäjinä mukaan myrkynnopea Leemark’s Ghost(7%) sekä nappireissun kärjen tuntumassa saava One For You(3%).

Myös neljäs kohde pelataan kuudella merkillä. MAS For You, Sahara Flames ja Magic Madonna jakavat 70% pelistä. Kun lähtöpaikat eivät ole parhaat mahdolliset, niin haetaan tähän yllätystä, kun viivalla on kelpo hevosia pienillä prosenteilla. Over My Shoulderin(7%) tehtävä kovenee ja lähtöpaikka on huono, mutta se on ollut kauden aiemmissa tosi hyvä. Lake’s Diana (7%) voi päästä tässä jopa johtavan kantaan, mistä se olisi huippuvaarallinen. Speedy Norwegian(4%) tekee takuuvarmaa työtä startista toiseen, mutta sillä ei ole kyllä käynyt yhtään edes tuuri viime kisoissaan. Sopivan selkäreissun jälkeen se kiskaisee lopun kovaa.

Viidennen kohteen suosikki, kovia lähtöjä kolunnut, Kiikku’s Giant saa yhden varmistuksen. Amongst Stars saa ykkösradalta hyvät asetelmat. Santtu Raitalan taktiikka on arvoitus, kun ruunalla on ajettu myös keulasta. Todennäköisesti Jyväskylän radalla sille kelpaa suosikin selkä, mistä se pääsee maalisuoralla yrittämään ohitusta Open stretchin kautta.

Lähtö1: 1,4,5,7

Lähtö2: 1,4,6,7,9,12

Lähtö3: 4

Lähtö4: 6,7,8,9,11,12

Lähtö5: 1,3

Lähtö6: 7 Vihjerivin hinta: 28,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *