Pelivihje, Ravit

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joensuun ravit ajetaan iltaraveina alkaen kello 18.00. Ensimmäinen Toto-75 kohde starttaa noin kello 19.15.

Kierroksen varmoiksi kelpaavat ensimmäisen kohteen Little Boss sekä kuudennen kohteen kansanvarma Atupem.

Toisen kohteen suosikki MAS Chili voittanee myös jos juoksu vain hankalalta paikalta onnistuu. Vihjeriviin varmista MAS Chilin, koska tässä lähdössä on kaksi aivan unohdettua hyvää hevosta. Voltin kakkoselta keulaan ampuva Boulder Pearl (3,5%) on parhaimmillaan erittäin hyvä hevonen ja pystyy voittamaan tämän lähdön. Lisäksi takarivin Aira Cloc (2%) on pystyy kehittämään kiukkuisen kirin, mikäli selvittää voltin 5-radan ja matkalla on vähän tuuria juoksunkulun suhteen.

Kolmatta lähtöä pidän kahden kauppana. 1.Detroit Rock Sisu ja 3. Kalle Kalas ottavat yhteen keulapaikasta ja pikamatkalla sen haltuunsa saava on lähellä kokomatkan johtoa.

Neljäs lähtö pelataan kolmella suosikilla joilla kyllä ainakin yhdellä juoksu onnistuu. Paalulta Koveri ja takamatkalta Hevillä ja Vaellus.

Viidennen kohteen nopeassa Johnny Flamessa olis jopa ideavarma ainesta, mutta riski joutua kuolemanpaikalle johtaa varmistuksiin. 9. Mr Chance saanee hyvän reissun ja on vaarallinen. Samat sanat pätee 2.Collumiin. Potintekijäksi vielä 3. Harmimatic Tinker, joka saattaa päästä keulaan.

Viimeiseen, tasaiseen lähtöön revitetään 6 merkkiä.

Vihjerivi:

Lähtö1: 5

Lähtö2: 2,7,8,10,14

Lähtö3: 1,3

Lähtö4: 2,8,10

Lähtö5: 2,3,5,9

Lähtö6: 2

Lähtö7: 1,5,6,7,8,9. Vihjerivin hinta: 36e.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *