Metz-PSG O3.5

KERROIN

2.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Viikonlopun futisbetsit aloitetaan tuttuun tapaan perjantaina. Kupongille päätyy tällä kertaa kaksi totals-vetoa; toinen Espanjasta ja toinen Ranskan liigasta.

La Liga: Sevilla-Celta Vigo (klo 21:00)

Kotijoukkue Sevilla kuuluu kiistatta La Ligan suurimpien joukkoon. Seuralta odotetaan joka vuosi sijoitusta neljän sakkiin, mutta kaksi edellistä kautta on mennyt tältä osin vihkoon. Vuosi sitten Sevilla jopa johti sarjaa parin kuukauden jälkeen, mutta hukkasi otteensa täysin syksyn pimetessä.

Sevillaa valmentaa nyt Julen Lopetequi, jonka edellinen pesti Espanjan maajoukkueessa ja Real Madridissa oli surullisen kuuluisa. Lopetequin pitäisi olla silti osaava mies, joten Sevilla jahtaa taas kärkisijoja. Materiaali on jälleen totutun vahva.

Kausi onkin alkanut hyvin, sillä joukkue on napannut todella hallitut vierasvoitot Espanyolista (0-2) ja Granadasta (0-1). Sevillan puolustus on toiminut xG:n valossa vakuuttavasti.

Celta Vigo alisuoritti myös viime kaudella resursseihinsa nähden. Joukkue oli loppuun saakka mukana myös putoamiskamppailussa, mutta selvisi lopulta kuiville neljän pisteen marginaalilla. Celtan valmentajana jatkaa Fran Escriba, joka pelasti seuran viime keväänä. Escriban saldo on Celtan puikoissa 14 ottelusta 5-4-5, eli keskikastin tahtiin.

Tämä kausi alkoi Celtan osalta heikosti, sillä joukkue hävisi Real Madridille kotona 1-3. Seuraavassa ottelussa nähtiin valtava parannus, sillä joukkue kaatoi Valencian 1-0. Celtan puolustus toimi tässä pelissä erinomaisesti.

Celta ja Sevilla kuulut maalimäärärankingissa La Ligan keskivaiheille, eli matsit päättyvät pitkässä juoksussa aika lähelle 50%-50% yli-alle 2,5 maalin totals-linjan. Molempien puolustus toimi myös erinomaisesti viime viikolla, eikä näkyvissä ole mitään suurempaa over-trendiä.

Tarjolla on todella herkullisia tarjouksia alle 2,5 maalin tulokselle, jonka nappaamme kupongille ilta kertoimella 2,35. Jos haluat pienentää riskiä, voit pelata aasialaisen alle 3,0 maalia noin 1,80 kertoimella. Saat panoksesi takaisin, jos ottelu päättyy tasan kolmeen maaliin.

Ligue 1: Metz-PSG (klo 21:45)

Ranskan liigassa on pelattu jo kolme kierrosta. Perjantai-illan ottelussa päästään lyömään totals-betsiä mestari PSG:n otteluun.

Kotijoukkue Metz on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Ranskan liigan seuraajat muistavat Metzin hyvin kahden kauden takaa, jolloin joukkue oli edellisen kerran ylimmällä sarjatasolla. Metz oli tuolloin suorastaan luokaton jouluun asti, mutta pelasi kevätkauden kelvollisesti. Seurauksena oli silti putoaminen sarjajumbona.

Metz palasi takaisin Ligue 1 -levelille vain vuoden tauon jälkeen. Ennusmerkit ovat tällä kertaa paremmat, sillä Metz on napannut jo yhden komean voiton, Monacosta kotona maalein 3-0. Viikko sitten joukkue jäi Angersin jalkoihin vieraissa samoin lukemin.

PSG on hallinnut Ranskan pääsarjaa viime vuodet, eikä tuleva kausi pitäisi olla mikään poikkeus. Mediakohu Neymarin ympärillä tuskin häiritsee pahemmin, sillä PSG pelasi viime kaudellakin pitkään ilman supertähteään loukkaantumisen vuoksi.

Pariisilaisten kausi alkoi rutiinivoitolla Nimesin isäntänä maalein 3-0. Toisella kierroksella PSG kompastui Rennesin vieraana, jonka kaatamisessa joukkueella oli vaikeuksia jo Super Cupin ottelussa. Viikko sitten PSG jyräsi totutun helposti Toulousen maalein 4-0.

Metz oli edellisellä Ligue 1 -visiitillään todella runsasmaalinen, ja joukkueen puolustus oli sarjan heikoin. Ennakoimme myös tällä kertaa korkeita maalilukuja, ja kauden alku on toistaiseksi tukenut tätä näkemystä. PSG on niin ikään tutun runsasmaalinen: peräti 10 edellistä liigapeliä ovat päättyneet vähintään kolmen maalin tulokseen.

Metz on hävinnyt neljä edellistä kohtaamista PSG:tä vastaan lukemin 0-5, 1-5, 2-3 ja 0-3. Vastaavat lukemat eivät yllättäisi perjantaina, vaikka vierailla onkin kovia poissaoloja. PSG-manageri Tuchel on vahvistanut, että Cavani sekä Mbappe ovat sivussa Metzin vierailulta. Tämä on näkynyt myös markkinoilla: yli 3,5 maalin kerroin on noussut muutamassa päivässä 2,50 -> 2,85 tasolle.

PSG:n hyökkäyspäähän jää edelleen todella laadukas trio Sarabia & Di Maria & Choupo-Moting. Mielestämme betsimarkkina on nyt ylireagoinut, joten tartumme maistuvaan yli 3,5 maalin betsiin in 2,85 kertoimella! Voit pienentää riskiä pelaamalla yli 2,5 maalia noin 1,75 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *