Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan liigan toinen ottelukierros päätetään maanantai-iltana. Tarjolla on kaksi ottelua, joista Levanten ja Celtan kohtaaminen herättää suurinta mielenkiintoa.

Kotijoukkue Levante on yksi La Ligan alemman keskikastin seuroista. Valencian kaupungin kakkosjoukkue nousi pääsarjaan vuosi sitten, ja monet odottivat Levanten palaavan pikaisesti Segundaan. Kausi olikin tuskaa täynnä, kunnes joukkue lähti hurjaan liitoon keväällä saapuneen valmentajan, Paco Lopezin, johdolla. Sarjapaikkansa säilyi lopulta helposti.

Tämä kausi näyttäisi jatkuvan Levanten osalta täsmälleen siitä, mihin viime kevät päättyi. Joukkue pelasi 12 viimeistä sarjaottelua saldolla 8-2-2 ja kaatoi mm. FC Barcelonan maalein 5-4. Tämän kauden avauspelissä Levante suorastaan murskasi Betisin 0-3 vieraissa huikealla esityksellä.

Vierailija Celta Vigon tilanne on jokseenkin päin vastainen. Joukkue oli myös sivustomme ohipeli-idea La Ligan avauskierroksella, jolloin vastaan asettui kotikentällä Espanyol. Ottelun lopputulos oli 1-1, mutta vierasjoukkue Espanyolin xG oli selvästi korkeampi.

Celta on tällä hetkellä muutosten kourissa, eikä missään nimessä hyvään suuntaan. Päävalmentaja vaihtui kesällä, ja avauskokoonpano on pykälän viime kautta heikompi.

Levanten hyvä vire tuskin hyytyy tässä ottelussa. Celta tulee olemaan vaikeuksissa, ja tarjolla on herkullisia kertoimia kotivoitolle. Poimitaan lapulle Coolbetin Levante DNB kertoimella 1,76 (todennäköisyysarvio 63%). Saman firman tarjoama markkinatoppi 2,54 Levanten suoralle voitolle kelpaa myös erinomaisesti, jos haluaa hieman korkeampaa kerrointa.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!