Pelivihje ,Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun kierrokselle lähdetään kahdella varmalla. Viidennessä kohteessa pöytä on katettu Wertille. Ypäjä Pormestari jäi ykkösradalta pois ja näin ollen Wertti on ”vain” 46% pelattuna oiva varma. Hyvältä paikalta nykykuntoista Werttiä on erittäin paha ohittaa. Toinen varma on päätöskohteen Global Withdrawl. Myrkynnopea ruuna ampuu jälleen keskeltä rataa keulaan, eikä ole siitä nykykunnossaan ohitettavissa. Kaksi edellistä on ollut tätä kovempia tehtäviä, mutta eipä Santtu Raitalan ajokilla ole ollut keulasta hädän päivää.

Avauskohteen suosikki on Endless Story. Tamman kunto on rautaa, mutta suljettu lähtöpaikka jättää sen verran kysymysmerkkejä, että varmistukset ovat tarpeen. Lady Rock on napsinut kakkosia ja kolmosia pitkin kesää, mutta voitto puuttuu. Viimeksi Jyväskylässä se kiri open strechiä hyvin toiseksi, häviten vain kovalle Kitzune G.G. lle. Perusmatkan Perfect Lane saa nopeana avaajana nappireissun ja kuuluu ajoissa lapulle. Yllätys osastolta mukaan Artful Drop (7%), joka oli idea hevosemme jo Vermossa. Siellä se jäi toiseksi, häviten ainoastaan kovalle Goodygoodytwoshoesille. Arnie’s Emilie(8%) on tauluaan paremmassa kunnossa. Mukaan vielä täysin unohdettu Immersive Workout (3%).

Toisessa kohteessa rohkeimmat voivat kokeilla Mamatha Gee:tä jopa varmaksi. Vauhtikestävä ori kiertää varmuudella korkealle. Pegasos Evo: n kesä on ollut hiukan hankala, mutta se on hyvän hevosen maineessa. Midleton on huippupaikalta perusmerkkejä. Roughenough Vice starttaa niukassa ylisarjassa, mutta kyllä sen kyvyt pitäisi tässäkin riittää.

Kolmannessa kohteessa Lystilän Lento lähtee vetämään letkaa ja vetää pitkään, ehkä maaliin saakka. Harjujen Roomeo runnoo varmasti voitto matsiin, jos selvittä voltin vitosradan kunnialla. Jättiyllärinä mukaan Helun Kuva(2%), joka saa hyvän reissun lähellä kärkeä.

Neljäs kohde on huippujännittävä. Lake’s Action on niukka ykkösrankkaus, koska se pääsee 2-radalta tuulenhalkojaksi. Kitzune G.G. näytti Jyväskylässä, että kunto pitää. Nyt se pääsee jälleen iskemään tulisen kirinsä läheltä kärkeä. Zogo Match on lunastanut niitä odotuksia, mitä siltä yhtenä ikäluokkansa kovimmista odotettiinkin. Gogobet Sisu ja Go West Young Man tekevät välillä aivan hirveitä esityksiä, eikä niihin saa tässä tippua.

Kuudes kohde on Oulu Express finaali 3-vuotiaille. Tikulla on 18 000e. Viime näytöillä lähtö vaikuttaa kolmen kaupalta. Halley Wania tykittä keskeltä rataa keulaan ja on tässä se hevonen, kenet pitää kiertää voittaakseen. Irondanger ilmestyy kuolemanpaikalle ja pitää huolen että matkavauhti ei mene kävelyksi. Blackbeard on valmiiksi kakkosradalla ja yrittää päästä iskemään kiriin mahdollisimman läheltä kärkeä. Tämä kolmikko erottuu melko selvästi muista.

Lähtö1: 3,4,6,10,13,14

Lähtö2: 2,5,10,11

Lähtö3: 1,2,5

Lähtö4: 2,3,7,9,11

Lähtö5: 3

Lähtö6: 2,3,5

Lähtö7: 4 Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *