TPS

KERROIN

1.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimaista pääsarjasalibandya on tarjolla sunnuntain ratoksi, kun kestomenestyjät SPV ja TPS ottavat yhteen Seinäjoen Urheilutalolla klo 17.00 alkaen.

SPV-TPS (klo 17.00)

Siirtomarkkinoilla kovia menetyksiä kokenut SPV on aloittanut kautensa yskähdellen. Avausottelussa Lasb sahasi punaisten kovan prässin helposti kahtia ja nappasi pisteet lakeuksilta lukemin 5-6. Tommy Koposen suojatit avasivat voittotilinsä eilen kun pirteästi esiintynyt Steelers kaatui Kauhujentalon trillerissä rangaistuslaukausten jälkeen 4-5. Sami Kosken johtama ykkösviisikko on selkeä täsmäase hyökkäyspäässä mutta kultavuosista taso on tulossa kovaa vauhtia alaspäin. Nuoret Juuso Keskinen ja Riku Hakanen ovat ottaneet jälleen steppejä eteenpäin mutta kärkijoukkueita vastaan kaksikko ei vielä pysty kesää tekemään. Puolustuksessa ei Jyrki Holopaisen saappaita ole pystytty täyttämään ja Tuomas Mustonen sekä Petri Hakonen etunenässä nauttivat hieman liian kovaa arvostusta suuren yleisön silmissä. Ykkösvahti Rasmus Hasua kaivattaisiin pika vauhtia takaisin tolppien väliin sillä kaksikko Kronqvist-Haapala ei vakuuta alkuunkaan.

TPS lukeutuu aivan sarjan kärkinippuihin mutta alku on viime kauden tapaan ollut todella vaisu. Avausottelussa Steelers nipisti Palloseuralta pisteen ja perjantaina ”ennakoidussa finaalissa” Classic jyräsi mustavalkoisten yli todella rumin 2-10 loppulukemin. Positiiviset uutiset leiristä kuitenkin oli kokoonpanon terveystilanne ja avausottelun huilanneet Miko Kailiala ja Erik Storgårds olivat pelikuntoisia. Eero Jalo on pitkäaikaistoipilaana edelleen sivussa. Tepsin hyökkäyspeli on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa aivan kuollutta eikä se juuri ole saanut rakennettua maalipaikkoja ykkössektoriin. Aihiot Janne Kainulaisen ryhmällä kuitenkin on olemassa joten mitään paniikkinappulaa on turha vielä kahden ottelun otannalla painaa. Puolustus on Classic-ryöpytyksestä huolimatta yksi sarjan parhaimpia ja on aivan varmaa, että toista avoimien ovien päivää ei turkulaisten alakerrassa tulla peräjälkeen näkemään.

Viime kaudella molemmat voittivat omat kotiottelunsa (11-9, 9-2), mutta viimeisistä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta turkulaiset ovat poistuneet voittajina peräti neljä kertaa. Speve nauttii sarjassa selkeää kotietua mutta toisaalta eilinen pitkän kaavan ottelu Hämeenlinnassa ja matkustus päälle sataa roppakaupalla tässä vieraiden laariin. TPS on pelivoimaltaan selvästi parempi joukkue ja jo eilen Steelersin fyysisyyden kanssa tuskaillut peliveliryhmä saa entisestään isomman haasteen tällä saralla. Ärsytetty Palloseura nousee vieraissa noin 58% suosikiksi joten Gutsin 1,83 markkinatoppi kelpaa sunnuntai-illan peleihin mukaan rajakertoimen piirtyessä 1,70 tuntumaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

2 thoughts on “27.9 Salibandyn F-liiga: SPV-TPS

    • Kari Rankki says:

      Kiitos palautteesta Raimo! Toivotaan osumia myös tuleviin matseihin, ja muista kertoa näin hyvistä vinkeistä myös kavereille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *