Blackburn 1X2

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa pelataan vaihteeksi viikkokierrosta. Tiistain tarjonnasta nousee esiin pari mielenkiintoista ja maistuvaa kohdetta.

Wigan-Sheffield Weds (klo 21:45)

Kotijoukkue Wigan nousi viime kaudeksi Championshipiin ja säilytti sarjapaikkansa lopulta 12 pisteen erolla. Nyt on käynnissä nousijajoukkueen toinen kausi, jonka sanotaan olevan usein se vaikein. Ja sitä se todellakin on.

Wigan hävisi edellisellä kierroksella Swansean vieraana ansaitusti 2-1. FA Cupissa joukkue ei pelannut, koska lähtö tuli jo 3. kierroksella Leicesteriä vastaan. Latics on yksi sarjan heikoimmassa vireessä olevia joukkueita, sillä saldona on vain yksi ainoa voitto 16 edellisestä sarjapelistä.

Sheffield Weds kuuluu pelivoimaltaan sarjan todella tasaiseen ylempään keskikastiin. Owls eli Pöllöt -lempinimestään tunnetulla joukkueella on rahkeita jopa playoffseihin. Edellisellä kierroksella tuli rumasti turpaan Blackburnilta 0-5, mutta tuota ottelua varjosti aikainen ulosajo.

Owls pelasi FA Cupissa perjantaina ja kaatoi QPR:n vieraissa 1-2. Joukkue on siis saanut levätä kolme täyttä päivää, joten rasitus ei pitäisi olla kummoinen. Kyseessä oli jo kolmas erinomainen vierasesitys peräkkäin. Tätä ennen Sheffield voitti kovan Leedsin 0-2 ja Valioliigajoukkue Brightonin 0-1 FA Cupin 3. kierroksella.

Näiden joukkueiden välissä on varsin monta rankingsijaa. Vierasjoukkue kuuluu pelivoimaltaan noin sijan 10 tienoille, mutta Wigania voi pitää nyt Lutonin ohella sarjan surkeimpana nippuna. Sheffield Weds on pärjännyt lisäksi erinomaisesti vierasotteluissa ja tehnyt peräti 64% kauden maaleistaan reissupeleissä.

Vierasvoitolle voi tarjota tässä pelissä vähintään 45% todennäköisyyden. Otetaan kuitenkin suoran voiton sijasta lapulle Sheffield Weds DNB in 1,76 kertoimella.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Blackburn-QPR (klo 21:45)

Kotijoukkue Blackburn on saanut levätä huolella tähän otteluun, sillä Rovers ei pelannut FA Cupissa. Edellisessä liigaottelussa joukkue palasi parin heikomman matsin jälkeen voittojen tielle kaatamalla Sheffield Wedsin 0-5 vieraskentällä.

Blackburnin vuoden vaihde sujui hieman nihkeästi, mutta kokonaisuutena Rovers on ollut vahvassa iskussa viime kuukaudet. Tästä kertoo myös erinomainen saldo 6-4-2 edellisestä 12 liigaottelusta. Pelivoimaltaan Blackburn kuuluu sijojen 10-12 tuntumaan ja kamppailee jopa playoffs-paikasta.

Vierasjoukkue QPR pelasi FA Cupissa viime viikon perjantaina, joten suurempaa rasitushaittaa ei voida laskea. Ärrät lähtivät laulukuoroon Sheffield Wedsin isäntänä maalein 1-2. Edellinen kotimatsi sujui kuitenkin pykälää paremmin, sillä QPR kaatoi kovan Leedsin kotikentällään 1-0.

QPR on napannut viime aikoina muitakin hyviä tuloksia kotiyleisönsä edessä. Vieraissa Ärrät on kuitenkin taipunut usein 2+ maalin tappioihin sarjan laatujoukkueita vastaan. QPR on päästänyt koko kaudella 51 maalia – ainoastaan Barnsley ja Luton ovat imuroineet enemmän.

Blackburn on mielestämme ainakin luokkaa parempi joukkue. Rovers on tasainen ja laadukas suorittaja, jolla on mahtava 0-5 vierasvoitto taskussaan edelliseltä kierrokselta. QPR:n tasoisen joukkueen pitäisi kaatua helposti Ewood Parkilla.

Vedonlyöntimarkkina ei arvosta tarpeeksi Blackburnia. tarjoaa kotivoitosta peräti 2,10 kertoimen. Todennäköisyysarvo tapahtumalle on 55%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *