Alaves

KERROIN

2.31
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaisin nostetaan peli-ideoita in Tuplaus-kisaan. Sen ideana on rakentaa vähintään 2,00 -kertoiminen kuponki, joka voi olla single, tupla, tripla jne. Jos lappu osuu, sen voitto käytetään tiistaina uuteen 2,00+ kertoimiseen kuponkiin. Näin jatketaan aina sunnuntaihin saakka.

jakaa tällä viikolla läpi pelanneiden kesken 5000 euroa bonusrahaa! Tuplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne sisään singlenä, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in Tuplaus-listalta.

Alaves-Rayo Vallecano

La Liga -kierroksen päättävä ottelu alkaa klo 22:00.

Kotijoukkue Alaves on tämän kauden suurin yllättäjä Espanjan pääsarjassa. Pieni alemman keskikastin seura on yhä viidennellä sijalla, vaikka kausi on edennyt jo yli puolen välin. Tämän lisäksi Alaves on Atletico Madridin ohella sarjan ainoa tappioton joukkue kotipeleissään.

Edellisessä kotimatsissa Alaves kaatoi nousukuntoisen Valencian 2-1. Tämän jälkeen joukkue on pelannut kaksi vieraspeliä, joista viimeisimmässä tuli turpiin rumasti Getafelta 4-0. Kotivire on tästä huolimatta yhä erittäin vahva.

Vierailija Rayo Vallecano on sarjanousija ja yksi putoajakandidaateista. Joukkueella oli hurja vaikeuksia voittaa otteluita syyskaudella, mutta viime kierroksilla meno on muuttunut.

Rayon saldo neljästä edellisestä liigamatsista on komea 3-1-0, eli 60% kauden voitoista mahtuu tähän jaksoon. Rayo on luonut todella paljon maalipaikkoja ja kaatanut onnistuneesti sarjan heikomman puoliskon joukkueita.

Vedonlyöntimarkkina ei ole arvostanut Alavesia koko kaudella. Tarjolla on jälleen todella hyviä kertoimia, kun huomioidaan joukkueiden tasoero. Rayo on nousukunnostaan huolimatta pelivoimaltaan luokkaa heikompi yhä tappiottoman Alavesin kotiluolassa.

Alavesin voitto 2,31 kertoimella kelpaa mainiosti myös Tuplaus-kisan startiksi.

Hellas Verona-Cosenza

Tämä Serie B:n ottelu alkaa maanantain myöhäisillassa klo 21:45

Hellas Veronan ja Cosenzan välillä oli viime kaudella kaksi sarjatasoa. Veronalaiset putosivat lopulta Serie A:sta, ja Cosenza nousi Serie C -tasolta pykälän ylemmäs. Tällä hetkellä joukkueiden tasoeroa on edelleen kotijoukkueen hyväksi, mutta ei aivan niin paljon.

Hellas Verona on esiintynyt odotetusti todella hyvin kotikentällään. Joukkueen saldo 5-3-1 maalierolla 18-9 on varsin ansaittu. Ainoa tappio tuli Lecceä vastaan syksyllä. Viikko sitten tuli turpiin Padovalta vieraissa 3-0, mutta kyseessä oli vasta ensimmäinen tappio seitsemään liigapeliin.

Cosenza on menestynyt koko kauden hyvin tiiviillä puolustuspelillä. Sen vastapainona joukkueen maalinteko on tökkinyt pahemman kerran. Cosenza on pelannut neljä edellistä ottelua tuloksilla 0-0, 0-0, 0-1, ja 0-0. Joukkue on tehnyt viidessä viimeisimmässä ottelussaan ainoastaan yhden liigamaalin.

Vieraiden taktiikka tähtää myös Veronassa 0-0 -tulokseen, mutta kotijoukkueen tulivoiman pitäisi riittää maalien tekemiseen. Hellas Veronalle tarjottu kerroin 1,93 riittää nätisti peliin. Se ei aivan riitä tuplaukseen, mutta voit yhdistää tuohon esim. Alaves +2 hcp tasoituksen, jolloin saat yli 2-kertoimisen kupongin.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä!

Jos osallistut in Tuplaus-kisaan, tarvitset vähintään 2,00-kertoimisen kupongin aloituspanoksella 5-20 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Tuplaus- listalta (löytyy päävalikosta), ja vetojen on päätyttävä ennen klo 10 seuraavana aamuna.

Jos tuplasi osuu, tililläsi näkyy Tuplaus-valikko myös seuraavana päivänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!