Charlotte -12

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Charlotte Hornets-New York Knicks (klo 02:00)

Charlotte lähtee kotiotteluun New Yorkia vastaan kahden päivän lepoedun turvin ja muutenkin paremmista asemista. Joukkue on roikkunut pitkään pudotuspeliviivan tuntumassa ja voittamalla ottelun se saisi lisättyä eroa Detroitiin, joka hengittää niskaan kahden voiton takaa-ajo asemassa.

Hornets on suoriutunut kotona vakuuttavasti ns. heikompia joukkueita vastaan ja Knicksille onkin luvassa hikinen iltapuhde puolustuspäässä, mikäli Hornetsin peli lähtee rullaamaan odotetunlaisesti. New Yorkin puolustuspelaaminen on ollut heikkoa (vastustajan FG% sarjan kolmanneksi korkein) ja kun hyökkäyspäässä joukkue on sarjan heikoimpien joukossa tärkeillä tilastoilla mitattuna (esim. FG% ja 3P%), voidaan Charlottea pitää erittäin suurena suosikkina yön koitoksessa.

Tällä hetkellä Charlottelle tarjotaan tasoitusta -12 pistettä. Arvioimme oikean tasoituksen olevan noin 14 pistettä ja arvioitu ottelun lopputulos on Charlotte 117 – New York 103.

Arviossa on oletettu Charlottelle erittäin tärkeän pelaajan Kemba Walkerin pelaavan, joten mikäli hän kuitenkin on sivussa, on panostusta syytä laskea.

Pelataan Charlotte Hornets -12 ComeOnilta kertoimella 1,92 (panossuositus 2/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!