Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lappeen vihjerivi pelataan yhdellä varmalla varmalla. Kuudennen kohteen Hipassi on jäämässä kakkossuosikiksi. Hipassi otti Kaustisella hallitun voiton, kun se haki toisessa kaarteessa voimalla keulat ja kiihdytti tahtia loppua kohti. Nyt suosikiksi pelattu Ohiheittäjä on voittanut kaksi edellistään. Nyt sen lähtöpaikka on vain näennäisesti parempi, kun sen edessä ei ole mitään starttiraketteja. Voi hyvin olla että, Antti Teivainen pääsee Hipassilla Ohiheittäjän etupuolelle ja siitä sitä olisi paha ohittaa.

Avauskohde yritetään selvittää neljällä merkillä. Trapasso tulee pikku tauolta, mutta se on urallaan jäänyt vain kahdesti ulos kahden parhaan joukosta ja otetaan heti peleihin hyvältä paikalta. She’s a Jedi on kerännyt kolme voittoa putkeen ja pääsee nopeana avaaja lähelle kärkeä. Ready Boss voitti lappeessa viimeksi ja on hyvältä paikalta perusmerkkejä. Yllättäjäksi otetaan hyvältä paikalta Elendiil (2%). Se otti Mikkelissä komean kirivoiton ja aivan unohdettuna se otetaan lapulle potintekijäksi.

Myös toinen lähtö pelataan neljällä merkillä. Koskelan Akseli on hyvä talvihevonen ja aloittanut tämän vuoden kahdella voitolla. Kanuunakunnossa oleva ruuna on selvä ykkösrankkaus. Kartier voitti Kuopiossa pitkästä aikaa ja menestyy tässäkin, jos pysyy ravilla. Morisonilla ei lopu voimat kesken, mutta matka on tasavauhtiselle hevoselle ehkä hieman lyhyt. Yllättäjänä mukaan Sheikki(5%), jolla on tolppa alla ja joka hyvänä päivänään pystyy menestymään tässäkin porukassa.

Kolmannen kohteen suuri suosikki on Alien Hill, joka on myös ihan hyvä ja osuva varma. Vihjeriviin se saa varmistukseksi takarivin Cameleo Press:n. Sopivan selkäreissun jälkeen Cameleo Press pystyy tulemaan pätkän tosi kovaa maaliin. Kaiken mennessä nappiin, se voi yllättää kirillään suosikin.

Neljäskohde selvitetään kolmella merkillä. Maisteri Jutila oli tosi hyvä Jokimaalla ja hävisi vain voittoputkessa seilaavalle Elanille. Pathera on voitokas hevonen, joka otetaan suoraan tauoltakin peleihin. Issakan Valon kyvyt tiedetään ja se menestyy näissä tehtävissä pysyessään ravilla.

Viides kohde vaatisi paljon merkkejä, mutta vihjerivi pelataan vain neljällä merkillä. Viime vuoden voitokkain hevonen, All Star Mint oli Jokimaalla pettymys takarivistä, mutta annetaan vielä mahdollisuus, kun paikka on nyt eturivissä. Santtu Raitala saa Knocking Match:lla väkisinkin hyvä reissun kärkipäässä, ehkä jopa keulassa. Mukaan otetaan kaksi yllättäjää. Ronaldo Malibu(5%) tuli Jokimaalla loppua lujaa, mutta paikka oli tekemätön, kun Glaude P.Hill lopetti keulasta kovaa. Sopivalla reissulla Ronaldo Malibu on vaarallinen kirivaiheessa. Takarivin Ashley Face (5%) on surkealla lähtöpaikalla, mutta runttaa voimillaan korkealle.

Päätöskohde pelataan kolmella merkillä. Jason’s Camden tuli Vermoon tauolta ja näytti heti hyvältä. J.H. Mannerheimilla on voitto alla ja se on juossut tätä kovempiakin vastustajia vastaan. Yllättäjän mukaan vielä Zolamani (6%), joka valmentaja Janita Antti-Roikon mukaan on tuntui jo Mikkelissä hyvältä, mutta pilasi silloin lähtölaukkaan.

Lähtö1: 2,3,6,9

Lähtö2: 2,3,6,7

Lähtö3: 5,10

Lähtö4: 5,6,8

Lähtö5: 1,3,5,12

Lähtö6: 11

Lähtö7: 8,9,10 Vihjerivin hinta: 57,60e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *