Spurs-LFC U2.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Torstaina pelataan Valioliigassa vain yksi ottelu, mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi kärkimatsi Tottenhamin ja Liverpoolin välillä.

Kotijoukkue Tottenham lähtee Liverpoolin kaatoon kahden pakkovoiton jäljiltä. Maanantaina Spurs kohtasi Wycomben FA Cupissa ja oli yllättävissä vaikeuksissa. Matsi oli 1-1 aina 85. minuutille asti, kunnes Tottenham iski kolme myöhäistä maalia. Tätä ennen kaatui sarjajumbo Sheff Utd 1-3.

Tottenham ei ole ollut viime aikoina parhaassa iskussaan, mutta kahdeksan ottelun saldo on silti cupit ml. varsin komea 6-2-0. Valioliigassa joukkue on menettänyt turhia pisteitä ja pudonnut hieman sarjan kärkisijoilta. Syynä on ollut joukkueen liiallinen passiivisuus johtoasemassa.

Liverpoolin kuntopuntari näyttää sen sijaan todella huonolta. Sunnuntaina Pool kohtasi vanhan vihollisensa, Manchester Unitedin, FA Cupissa. Molemmat lepuuttivat osaa avauksesta. Saldoksi tuli viikon toinen kitkerä tappio maalein 2-3.

Vain muutamaa päivää aiemmin Liverpool onnistui katkaisemaan pitkän tappiottoman kotiputkensa Valioliigassa 0-1-tappiolla Burnleyn isäntänä. Kyseessä oli, uskomatonta kyllä, jo kolmas peräkkäinen liigaottelu ilman tehtyä maalia.

Liverpool on nyt huonomassa tuloskunnossa kuin vuosiin. Avaintoppari Van Dijkin loukkaantumisen jälkeen päästetyt maalit ovat laskeneet, mutta hyökkäystehojen kustannuksella. Tottenham on myös varsin vähämalinen juuri nyt; molempien 7/10 edellistä Valioliigan ottelua on alle 2,5 maalia.

Paras value löytyykin ehdottomasti alle 2,5 maalin vaihtoehdosta. Betsataan U2,5 in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *