Rennes

KERROIN

7.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikolle on tarjolla poikkeuksellinen bonusvakio! Veikkaus laittaa 12 oikein tuloksille peräti 40.000 euroa lisärahaa. Nyt kannattaa tehdä kuponki, sillä pelivaihto nousee varmasti vielä normaalia korkeammaksi.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysjakauma. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Juventus-Barcelona (35-30-35)

Juventus aloitti CL-pelit rutiinivoitolla Kiovan Dynamosta 0-2. Serie A:n puolella joukkue on kuitenkin jäänyt kahteen peräkkäiseen tasapeliin Hellas Veronaa ja Crotonea vastaan. Alkukausi ei ole missään nimessä alkanut odotusten mukaisesti. Barcaa vastaan sivussa on myös Cristiano Ronaldo. Barcelona hävisi viikonloppuna El Clasicon, ja tätä ennen myös Getafelle 0-1. Joukkue on ollut molemmissa otteluissa heikko, ja nyt myös seura kuohuu sisältä, kun puheenjohtaja Bartomeu erosi eilen. Kyseessä on vähämaalinen ja erittäin tasainen ottelu, josta on vaikea löytää suosikkia. Vakion peliprosentit ovat linjassa, joten laitetaan haastava ykköskohde tukkoon. 1X2.

2: Manchester United-RB Leipzig (38-28-34)

Manchester Unitedin CL-kausi lähti upeasti käyntiin 1-2-vierasvoitolla PSG:n kotiluolasta. Valioliigassa on ollut sen sijaan nihkeää, ja joukkue ei saanut lauantaina myöskään Chelseaa nurin huippukamppailussa. RBL hoiteli rutiinilla Istanbul Basaksehirin viikon takaisessa CL-avauksessa. Bundesliigassa kulkee myös erinomaisesti, ja Leipzig on meidän papereissamme Unitedia vahvempi joukkue juuri nyt. Vakiokansa on hullaantunut kotivoitosta turhan paljon ja ylipelannut Unitedin selvästi. Siirrytään ohituskaistalle ja merkitään kupongille maistuva X2.

3: Sevilla-Rennes (56-26-18)

Espanjan laatujoukkueisiin kuuluva Sevilla on aloittanut kauden nihkeästi. Takana on kolme ottelua ilman tehtyä maaleja; 0-0-tasapeli Chelsean kanssa Mestarien liigassa sekä 0-1-tappiot La Ligassa Eibaria ja Granadaa vastaan. Rennes on ollut pian pari vuotta yksi parhaista Ligue 1-joukkueista PSG:n perässä. Tappioton alkukausi katkesi viime perjantaina yllättävään kotitappioon Angersia vastaan 1-2. Mestarien liigassa Rennes oli selvästi Krasnodaria parempi, mutta jäi avauspelissä epäonniseen tasuriin. Sevilla on rajusti ylipelattu Vakiossa, etenkin, kun espanjalaiset eivät missään nimessä ole nyt parhaimmillaan. 1X2 tai X2 ovat tämän kohteen ideat oman riskinottokyvyn mukaan.

4: Dortmund-Zenit (70-20-10)

Bundesliigan laatujengi Dortmund on aloittanut kauden vahvasti. Saldona on neljä voittoa maalierolla 11-0 ja yksi epäonninen vierastappio Augsburgille 0-2. Mestarien liigassa Dortmund joutui avausottelussa Lazion yllättämäksi vieraissa 1-3. Nyt on saatava pistetili siis auki. Zenit hävisi puolestaan CL-avauksensa Club Bruggen isäntänä 1-2, mikä oli paha isku jatkohaaveiden kannalta. Kotimaan sarjassa pelit ovat kulkeneet suht odotetusti saldolla 7-3-2. On vaikea nähdä Dortmundin kompuroivan tässä ottelussa, sillä BVB on perinteisesti jäätävän kova kotikentällään. Rahamiehet voivat varmistella ylipelattua ykköstä esim. tasapelillä, mutta pienempään järjestelmään Dortmund kelpaa hyvin myös varmaksi.

5: Club Brugge-Lazio (41-28-31)

Tämän ottelun lähtökohdat ovat artikkelin kirjoitushetkellä hyvin sekavat. Lazio oli alun perin ottelussa selvä suosikki, mutta nyt joukkueessa on todettu koronavirus-tapauksia. Roomalaiset matkustavat Bruggen vieraaksi siis selvästi tavallista heikommalla miehistöllä. Yllä oleva 1-X-2 jakauma on vedonlyöntimarkkinan arvaus voimasuhteista juuri nyt, joten käytetään sitä Vakiossa. Tarjolla onkin herkullinen ohipeli, sillä Vakion pelijakauma perustuu normaaleihin voimasuhteisiin. Lazio on nyt pelattu 49 %, mutta varmasti laskee päivän mittaan. 1X jäänee silti erinomaiseksi valueksi lopullisiin prosentteihin. Vain 25 % pelattu Club Brugge on myös loistava varma, jos haluat tehdä halvemman kupongin.

6: Ferencvaros-Dynamo Kiev (28-31-41)

Unkarilainen Ferencvaros on yllätysnimi tämän kauden Mestarien liigassa. Kyseessä on perustasoltaan yksi heikoimmista, tai jopa heikoin, joukkue turnauksessa. Avauspelissä tuli odotetusti turpiin Barcelonan vieraana. Kiev kohtasi lohkon toisen jättiläisen, Juventuksen, kotikentällään. Ukrainalaiset hävisivät myös avausottelun odotetusti 0-2. Ferencvarosin ja Dynamon keskinäiset ratkaisevat lohkon jumbopaikan kohtalon. Vieraat ovat perustasoltaan sen verran vahvoja, että Dynamo ansaitsee pienen suosikkiaseman. Vakion peliprosentit ovat varsin hyvin kohdallaan. Lähdetään tässä siitä, että Dynamo ei ottelua häviä, joten ohitetaan hieman ylimerkitty Ferencvaros. X2.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

7: Bournemouth-Bristol City (57-26-17)

Valioliigasta pudonnut Bournemouth on aloittanut kauden tappioitta. Cherries on pelivoimaltaan yksi sarjan vahvimpia joukkueita, ja uskomme seuran olevan kiinni nousukamppailussa koko kauden ajan. Vierailija Bristol on perustasoltaan sijojen 8-12 joukkue, mutta alkukausi on ollut yllättävän hyvä. City aloitti sarjan neljällä voitolla, mutta takana on nyt kolme ottelua saldolla 0-2-1 ja selkeästi heikompia esityksiä. Bournemouth ansaitsee selvän suosikkiaseman meidän papereissamme. Kun peliprosentit ovat jääneet maltilliselle tasolle, kotivoitosta saadaan maistuva ja alipelattu varma. Ykköspiikki siis kohteeseen seitsemän.

8: Rotherham-Sheffield Weds (34-26-40)

Sarjanousija Rotherham asetettiin ennen kauden alkua yhdeksi putoajakandidaateista. Millers kaatoi avauskierroksella heikon Wycomben 0-1, mutta tämän jälkeen saldona ei ole yhtään voittoa kuuteen otteluun. Sheffield Weds lähti kauteen peräti -12 pisteen saldosta. Owls on näyttänyt heti alkumetreistä lähtien, että joukkue ei todellakaan aio luovuttaa ja pudota tästä handicapista huolimatta. Sheffield lähtee otteluun marginaalisena suosikkina. Vakiokansa on hieman liioitellut vieraiden tasoa, joten parhaan valuen tarjoaa vain 24 % pelattu kotivoitto. 1_2 vaikuttaa järkevältä valinnalta tähän kohteeseen.

9: Birmingham-Huddersfield (35-30-35)

Birmingham aloitti kauden loistavasti kaatamalla Brentfordin 1-0, mutta tämän jälkeen voittoja ei ole kertynyt. Brummies on pelannut erittäin vähämaalisia otteluita koko kauden: 4/6 tuloksista on 0-1, 1-0, 0-0 ja kaksi ”runsasmaalista” peliäkin ovat 1-1-tasureita. Huddersfield aloitti kauden heikoilla tappioilla Norwichille ja Brentfordille, mutta Terriers on ryhdistäytynyt sittemmin merkittävästi. Saldona on 3-1-1 viidestä ottelusta ja xG:n valossa hyviä esityksiä. Tämän ottelun lähtökohdat ovat erittäin tasaiset ja vähämaaliset. Vakion peliprosentit ovat myös aivan linjassa, joten merkitään suosiolla tämäkin kohde umpeen.

10: Luton-Nottingham (36-29-35)

Viime kaudella sensaatiomaisesti säilynyt Luton aloitti syksyn vahvasti kahdella voitolla, mutta meno on sittemmin hidastunut. Hatters on ollut viime peleissään heikko, vaikka Sheffieldin voittikin 0-1 viikko sitten. Nottinghamin tarina on täysin erilainen. Forest romahti dramaattisesti viime kauden päätöskierroksella ulos playoffs-taistelusta, ja aivan kuin joukkue olisi kärsinyt tästä krapulasta alkusyksyn. Esitykset ovat parantuneet huomattavasti viime viikkoina. Tuloksissa paremmat otteet eivät vielä täysin näy, mutta Forest noussee pian takaisin omalle tasolleen. Vakion pelaajilla on perustaso hukassa, joten Luton on saanut jopa 48 % pelikannatuksen. Me näemme Lutonin maksimissaan marginaalisena kotisuosikkina, ja vedonlyöntimarkkinoilla Nottingham on jopa selkeä suosikki. Otetaan vain 28 % pelattu vierasvoitto rohkeasti jopa varmaksi!

11: Derby-Cardiff (29-29-42)

Laatujoukkue Derbyn alkukausi on ollut kaikin puolin surkea. Saldona on vasta yksi voitto, ja sekin tuli onnekkaasti Norwichin vieraana. Peliesitykset eivät näytä myöskään merkkejä parantumisesta. Cardiff aloitti myös heikosti häviämällä kaksi kolmesta ensimmäisestä ottelustaan. Nyt saldona on neljä tappiotonta peliä, mutta kolme niistä on tasureita. Kausi on alkanut alakanttiin myös walesilaisilta. Cardiff on tällä hetkellä pari luokkaa laadukkaampi nippu ja selkeä vierassuosikki. Vakiossa kakkonen on hieman ylipelattu, joten paras merkki on vain 24 % kannatuksen saanut Derby. 1_2 on tässä kohtaa hyvä ja osuva valinta.

12: Oviedo-Logrones (48-29-23)

Päätöskohde on Espanjan toiselta sarjatasolta. Kotijoukkue Oviedo oli viime kauden 15. ja säilyi kahden pisteen erolla. Alkukausi on sujunut suht samaan tahtiin, eli Oviedo on taas sijojen 15-20 tuntumassa. Logrones on puolestaan yksi sarjanousijoista, jolle ennakoitiin vaikeuksia. Alkukausi on todistanut nämä oletukset oikeiksi, sillä Logrones on Oviedon alapuolella ja yksi sarjan heikoimmista joukkueista. Tämä matsi on siis klassinen kuuden pisteen putoamiskamppailu. Oviedo on perustasoltaan sen verran laadukas, että kotivoitto toteutuu lähes kerran kahdesta. Koska Vakion pelikannatus on varsin hyvin kohdallaan, valitaan päätöskohteeseen ykkösvarma. Hyviä suosikkivarmoja kun ei kupongilla montaa ole.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Oviedo olisi pelattava, jos saat sille yli 2,08 kertoimen (=100/48).

Pelikelpoisia kohteita ovat mm. RB Leipzig @ 3,10 (33 %), Rennes @ 7,25 (18 %), Huddersfield @ 3,30 (35 %).

Futisvakio 5

Parhaat varmat: 5:1 Club Brugge, 7:1 Bournemouth, 10:2 Nottingham

Parhaat ohipelit: 2:X2 ohi Man Utd, 6:X2 ohi Ferencvaros

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *