KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 28.10

LASB-SPV

Salibandyliigassa pelaillaan tänään yhden ottelun voimin kun Lasb isännöi Seinäjoen Peliveljiä. Molemmat joukkueet pelasivat myös eilen, joten kyseessä on ns. b2b ottelu. Peli käyntiin Lahden Suurhallissa klo 16.

Lasbin vaikea otteluohjelma on sysännyt lahtelaiset kahdeksan pelatun ottelun jälkeen sijalle 10. Viimeisistä kolmesta ottelusta taskussa on kuitenkin kaksi voittoa kun Welhot ja eilen KooVee kaatuivat varsin tasapainoisten esitysten jälkeen. Hyvin organisoitu ja pallolla taitava joukkue on pystynyt tilkitsemään viime otteluissa oman pään varsin mallikkaasti joskin kärkijoukkueita vastaan omissakin on helissyt melko kiitettävästi. Tehot lepäävät suuresti Rasmus Kainulaisen harteilla, joka on kasvattanut pisteputkensa jo 20 ottelun mittaiseksi. Silmällä kannattaa pitää myös Miska Mäkistä, joka on puolustajan tontilta nakannut varsin makoisat 10 (5+5) tehopistettä.

SPV oli framilla jo eilenkin ja se murjoi Welhot täysin maanrakoon hurjin 19-9 loppulukemin. Avauserää oli pelattu vain vartti ja punaiset olivat tässä vaiheessa latoneet taululle tylyt 10-1 lukemat. Tommy Koposen pelitapa puree täydellisesti eikä Spevestä tahdo tällä hetkellä löytyä yhtään heikkoa lenkkiä. Jari Hankkio on takonut kuuteen peliin hurjay 20 (14+6) tehopistettä eikä tästä paljoa Sami Koski (2+17=19) kalpene. Onnistujia löytyy jokaisesta kentästä ja tuntuu ettei punaista hurrikaania pysäytä mikään. Pieniä loukkaantumisia joukkueella on, mutta eilisestä kokoonpanosta kukaan ei ainakaan ole tippunut pois. Maalilla aloittanee Rasmus Hasu, joka viimeksi pelatessaan nollasi EräViikingit huippuotteillaan.

Lasb on parantanut peliään, mutta SPV:lle on hyvin vaikea löytää pysäyttäjää. Lahtelaisten puolustus on paperilla melko hauras ja tämän illan vieras on pitänyt pykälää kovempiakin pakistoja alkukaudesta täysin pilkkanaan. Viimeksi b2b ottelu ei näkynyt Peliveljien otteissa mitenkään, vaan pikemminkin joukkue vain paransi otteitaan seuraavana päivänä. Spv on hallinnut joukkueiden keskinäisä otteluita ja vaikea tähän on nähdä tänään muutosta tulevan. Veikkaus on kertoimiensa kanssa täysin ulapalla, kun esim. tarjoilee vieraille vain kerrointa 1,50. Vierasvoitto on tänään hyvin lähellä ja kotimaisen monopolin tarjoamaa herkkupalaa ei ole syytä ohittaa!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 28.10

LASB-SPV

SPV @1,70 Veikkaus panos 9/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!