H2H Nepryaeva-Fossesholm: Nepryaeva

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantaina Rukalla on vuorossa perinteisen tyylin väliaikalähtökilpailu. Naisten kisan suurimmasta suosikista ei ole epäselvyyttä ja jännitystä tuo enemmänkin millä erolla Norjan Therese Johaug kilpailun voittaa. Ruotsin Frida Karlsson sekä Ebba Andersson on vuonomaan kuningattaren suurimmat haastajat.

H2H Nepryaeva-Fossesholm

Natalia Nepryaeva piti itänaapurimme naishiihtoa viime talvena pystyssä ja kyllä 25-vuotias venäläinen on joukkueensa ykköstykki myös tänä talvena. Nepryaeva sivakoi viime kaudella kokonaiscupissa hienosti sijalle kolme ja erittäin monipuolisena hiihtäjänä tulee nainen jälleen taistelemaan cupin kärkisijoista. Perinteisellä paremmin viihtyvä venäläinen avasi kautensa Oloksen epävirallisissa ”harjoituskilpaliluissa”, jossa irtosi voitto ennen Suomen Kerttu Niskasta. Seuraavalla viikolla meno oli venäjän maajoukkueen omassa leirimittelössä tahmeampaa mutta tälle on turha antaa liian suurta painoarvoa. Rukan avaussprintissä Nepryaeva sijoittui yhdeksänneksi ja tekeminen ladulla näytti hyvinkin vahvalle. Ruka on yleensä palvellut venäläistä oikein hyvin ja viime kaudella samaisessa kympin kisassa tämä sivakoi komeasti kolmanneksi.

Vasta 19-vuotiaasta Helene Marie Fossesholmista povataan vuonomaassa tulevaisuuden arvokisamenestyjää eikä nuorten sarjoissa menestystä niittäneelle neitokaiselle turhaan ladota paineita niskaan. Fossesholm teki jo viime talvena nimeään tunnetuksi maailman cup-piireissä ja tänä vuonna on lupa odottaa jälleen parempaa. Beitostölenin avausviikonlopussa Fossesholm nappasi kympin perinteisellä kakkostilan heti Johaugin takana ja kympin vapaalla Johaugin lisäksi ainoastaan Heidi Weng kiirehti tämän edelle. Viime vuonna maailman cup debyytti kotimaisemissa Lillehammerissa meni penkin alle (sija 18.) mutta myöhemmin keväällä Falunin vapaan yhteislähdössä Fossesholm kipusi podiumille ollen kilpailun viides. Rukan avaussprintissä norjalainen jäi karsintaan ollen lopputuloksissa 38.

Molemmat naiset lukeutuvat huomenna top-6 suosikkeihin mutta markkinasta poiketen me nostamme Nepryaevan nuoren Fossesholmin edelle. Venäläinen on selkeästi jo kokenut cup-kävijä kun taas Norjan Fossesholm on aikuisten kansainvälisellätasolla vielä täysi raakile. Nepryeava on uransa aikana lähes poikkeuksetta viihtynyt Rukan kympillä ja vielä nimenomaan periteisellä tyylillä, eikä avaussprintti tässä ainakaan venäläisen osakkeita laskenut. tarjoaa Nepryaevan parivoitosta yli kahden kerrointa, joten pelivalinta on helppo tehdä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *