Mullsjö DNB

KERROIN

2.30
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin salibandy tarjoilee torstai-iltana pääsarjasta yhden ottelun kun Dalen isännöi pyörremyrskyssä olevaa Mullsjöa.

Dalen-Mullsjö (klo 19.30)

Dalenia povailtiin vahvan viime kauden jatkoksi superkaksikon suurimmaksi haastajaksi tälläkin kaudella ja kyllähän uumajalaiset pudotuspeleissä jälleen tullaan näkemään. Vahvaan puolustuspeliin pitkään nojannut joukkue on jälleen sarjan vähiten maaleja omaan verkkoon päästänyt ryhmä (53) joskin Storvreta (57) ja Falun (56) yhden pelin enemmän ovatkin tahkonneet. Dalenin meno kentällä ei kuitenkaan ole ollut aivan yhtä vakuuttavaa kuin mitä kenties odotettiin ja etenkin viisi viimeistä ottelua, jossa häntäpään joukkueet ovat laittaneet joukkueen yllättävänkin ahtaalle ovat herättäneet pieniä kysmysmerkkejä ryhmän ylle. Viimeksi Dalen kaatoi tulikuuman Pixbon vieraissa mutta tästä ei kannata liikaa johtopäätöksiä tehdä sillä Pixbo esiintyi ottelussa erittäin siipirikkoisena. Måns Pärsjö-Tegner on sarjan parhaimpia maalivahteja ja luonnollisesti saa torjuntavastuun tänäänkin.

Mullsjö on tällä hetkellä suurissa otsikoissa aivan muista kuin pelillisistä syistä, vaikka homma kaukalon sisäpuolella onkin ollut varsin hyvällä mallilla. Valmennus vaihtui jälleen ja seuran sisällä tuntuu pyörivän todellinen hurrikaani. Vetovastuun otti Andreas Hedlund , joka huhujen mukaan ainakin on työssään mies paikallaan. Pelillisesti MAIS on ollut tälläkin kaudella hyvä. Viime vuosina todellista sirkus-salibandya viljellyt joukkue on tänä vuonna selkeästi tiiviimpi paketti eikä joukkueen peleissä juurikaan olla enää kaksinumeroisia todisteltu. Materiaaliltaan Mullsjö on sarjan ehdototonta kärkeä ja etenkin sentteri- sekä puolustusosastot ovat täyttä timanttia. Maalinsuulla tänään aloittaa Jonathan Larsson, joka ei aivan vedä vertoja illan virkaveljelleen.

Dalen on hinnoiteltu otteluun suosikiksi eikä tätä käy kiistäminen. Aivan kertoimien mukainen tasoero ei kuitenkaan ole ja vieraiden lähemmäs kolmen tuntumassa pyörivät kertoimet herättävät kiinnostusta. Keskinäisissä kohtaamisissa voitot ovat historian osalta hieman kallellaan kotijoukkueelle mutta lähivuosien otannalla vaakakuppi kääntyy Mullsjön puolelle. Viimeisestä viidestä kohtaamisesta Dalen on hävinnyt jokaisen, joskin ratkaisua on täyden kuusikymppisen jälkeen haettu näissä kolmesti. Dalen ei viime otteluissa ole ollut parhaimmillaan ja toisaalta Mullsjön ”valmennussotku” on kertoimissa jo korkojen kera sisällä. Paras odotusarvo löytyy vieraiden varsinaisen peliajan voitosta (tasapeli ei vetoa), jolle tarjoilee komeaa 2,30 kerrointa (raja 2,17).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *