KalPa 1X2

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan myös joulun jälkeisinä päivinä tiiviisti. Tapaninpäivän jälkeen luvassa on heti toinen täysi kierros vain yhdellä välipäivällä. Tällä kertaa betsit suunnataan kahteen kotisuosikkiin.

KalPa-SaiPa

Kotijoukkue KalPa on ollut pelivihjeissämme mukana jo useaan otteeseen marras-joulukuun aikana. Tähän on myös selkeä syy, sillä kuopiolaisten otteet ovat parantuneet selvästi heikon alkukauden jälkeen. Seuran kokenut kaarti on alkanut viemään joukkuetta oikeaan suuntaan.

KalPa lähtee lauantain otteluun hyvällä fiiliksellä, sillä takana on erinomainen vierasvoitto Jukureista 2-4. Tätä ennen KalPa kaatoi myös vahvassa vireessä olevan HPK:n kotona 5-2. Tappiota on varsinaisella peliajalla vain yksi kuudesta ottelusta.

Vierasjoukkue SaiPan tilanne on täysin päin vastainen. Olemme olleet hyvin Sputnik-vastaisia viime aikoina ja vihjasimme joukkueen tappiota molemmissa Kaakon derbyissä KooKoota vastaan. SaiPa ottikin lukua yhteismaalein 3-11.

Parin päivän takainen 0-5 -kotitappio oli jälleen todella heikko esitys. SaiPa on mielestämme tällä hetkellä ehdottomasti koko sarjan heikon joukkue. Se ei yksinkertaisesti ole fyysisesti riittävän vahva eikä liiku riittävän hyvin.

Näyttää myös siltä, että vastustajat ovat scoutanneet SaiPan heikkoudet hyvin. Sputnikit on helppo pitää pois kiekosta tällä hetkellä ja sitä kautta väsyttää nopeasti. Tilannetta ei auta nuoren maalivahtikaksikon heikot otteet.

KalPalla ei pitäisi olla mitään ongelmia heikon SaiPan lyömisessä. Betsaamme kotivoittoa in 2,05 kertoimella maksimimpanoksella. Todennäköisyysarvio kotivoitolle on 58%.

KooKoo-Ilves

KooKoota sivuttiinkin jo edellisessä pelivihjeessä. Joukkue lähtee lauantain matsiin itseluottamusta uhkuen, kun takana on kaksi komeaa voittoa SaiPasta Kaakon derbyssä. 11-3 maalieron lisäksi tulos oli täysin ansaittu, sillä KooKoo luo tällä hetkellä todella paljon maalipaikkoja.

Kouvolalaisten peli on muutenkin hyvässä uomassa, sillä joulukuun saldona on 6 voittoa ja 2 tappiota kahdeksasta ottelusta. Tappiot ovat tulleet Tapparaa sekä Kärppiä vastaan vieraissa. Viime aikoina myös viimeistely on alkanut parantua, kuten SaiPa-ottelut hyvin osoittivat.

Surkean alkukauden pelannut Ilves on alkanut sementoida paikkaansa kuuden sakissa. Jos karmiva ensimmäinen kuukausi otetaan pois, niin tupsukorvat ovat keränneet pisteitä aivan kärjen tahtiin. Tämän hetken vire ei silti ole paras mahdollinen, sillä takana on kaksi niukkaa kotitappiota 3-4 HPK:lle ja 5-6 JYP:lle.

Ilveksen ongelmat löytyvät kuitenkin penkin päästä. Joukkueelta on nimittäin sivussa valtava määrä taitoa, sillä KooKoo-matsista puuttuvat Dostal, Thomson, Hatakka, Ruotsalainen, Rautiainen, Maccelli, Saarela ja Vainionpää.

Kun vasta hankittu Meskanenkin on ollut puolustussuuntaan heikko, niin Ilves saa todella ison miinuksen kokoonpanotiedoista. Mäkiniemi voi hyvinkin saada debyttinsä vieraiden maalilla.

KooKoo ansaitsee näistä lähtökohdista poikkeuksellisen suuren suosikkiaseman. Mielestämme Ilveksen ongelmat eivät täysin näy kertoimissa. Pelaamme rohkeasti KooKoo -1,5 tasoituksen in 2,38 kertoimella. Todennäköisyysarvio 46%.

Voit myös betsata KooKoon suoraa voittoa 1.75-1.80 tasoisilla kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *