Tappara

KERROIN

2.48
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigan ottelutahti jatkuu tiiviinä, sillä perjantaina pelataan taas täysi kierros. Tampereella nähdään mielenkiintoinen kärkiottelu Tapparan ja Kärppien välillä.

Tappara jatkoi heikkoja esityksiään Ilvestä vastaan ja hävisi paikallispelin ansaitusti. Kirvesrinnat ovat hävinneet edellisistä viidestä ottelustaan peräti neljä, eivätkä peliesitykset juuri lupaile muutosta tähän trendiin. Joukkueen terveystilanne on kuitenkin hyvä. Maalivahti Heljagolla on tappio-ottelusta huolimatta myös erinomainen esitys alla.

Tapparan suurin ongelma on yhä jo alkukaudella vaivannut, vahvasti puolustusvoittoinen, pelitapa. Kirvesrintojen tulisi ehdottomasti nopeuttaa peliään.

Kärpät jatkoi vakuuttavaa menoaan rajuista poissaoloista huolimatta, kun joukkue kaatoi JYPin tylyin 6-2 -lukemin. Kärpät ovat menettäneet nuorten kisoissa olevien Kuparin ja Heponiemen lisäksi myös kaksi tärkeää puolustajaa, kun Heshka ja Ohtamaa ovat olleet loukkaantumisten vuoksi sivussa. Myös erinomainen roolipelaaja Jari Sailio jatkanee poissaolijoiden listaa.

Ennen kautta yhtenä vahvana ehdokkaana pistepörssin voittoon pidetty Leskinen on ollut tulikuuma. Usein asenteeltaan vajaasta puolustuspelaamisesta tunnettu taiteilija on noussut jo parin pisteen päähän pörssikärjestä. Kärpät on voittanut paljon otteluita jopa hivenen heikoillakin esityksillä, mikä on toki merkki erinomaisesta joukkueesta.

Kahden suuren kohtaamisten pisteet on tältä kaudelta tasan – molemmat ovat voittaneet kerran vieraissa. Ottelu on taatusti molemmat joukkueet sytyttävä, mutta Kärppien kokoonpanotilanne on selkeästi kotijoukkuetta heikompi. Vaikka Kärpät on jatkuvasti näyttänyt kovaa rutiinitasoaan, näen tässä kuitenkin Tapparalle klassisen paikan kurssin kääntämiseen. in tarjous Tapparan suorasta voitosta riittää 3/5 panostukseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!