Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

H2H Krueger-Cologna: Krueger

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen maastohiihdon Tour de Ski polkaistaan käyntiin lauantaina kun Sveitsin Lenzerheidessä kilpaillaan vapaan yhteislähdöissä. Miesten 15km urakkaan nostetaan yksi peli-idea.

H2H S.H.Krueger (NOR)-Dario Cologna (SUI) 

Norjan Simen Hegstad Krueger nousi koko hiihtokansan tietoisuuteen Pyeongchangin Olympialaisissa tämän sivakoidessa yhdistelmäkilpailun voittoon. Tämän jälkeen tahti on pysynyt hurjana ja vapaalla-tyylillä oslolainen lienee tällä hetkellä maailman paras. Pari viikkoa takaperin Krueger paineli Davosissa 15km väliaikalähdössä ylivoimaiseen voittoon.

betsafe-nhl-kamppis

Dario Colognan meriittilistaa tuskin täytyy sen enempää esitellä ja sveitsiläinen on kiistatta 2010-luvun suurimpia tähtiä. Tänä talvena mies on kisannut ainoastaan kolme normaalimatkan starttia ja miehen kotiladuilla Davosissa irtosi kolmos tila (+20s Krueger).

Kumpikaan kaksikosta ei lukeudu koko Tourin voittajasuosikkeihin sillä sprinteissä miehet antavat aivan liikaa tasoitusta kärkihiihtäjiin nähden. Avauskilpailussa molemmilla kuitenkin on mahdollisuudet loistosuorituksiin, joskin yhteislähtö molempien osakkeita melko rajusti syökin. Krueger oli Davosin ”kenraaliharjoituksessa” täysin ylivoimainen ja allekirjoittaneen papereissa massalähtö syö tässä parissa vähemmän juuri norjalaisen osakkeita. Krueger on kaksintaisteluun ansaittu suosikki ja Coolbetin 1,72 kerroin konkari Colognan peittoamisesta kuuluu viikonlopun peleihin mukaan.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *