Philadelphia DNB

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Yön NHL-kierrokselta löytyy kaksi maistuvaa pelikohdetta. Otamme tällä kertaa kantaa Vegasin ottelun totalseihin sekä San Jose-ottelun handicap-linjaan. Hyppää kyytiin!

San Jose-Philadelphia

Viime aikoina todella hyvin levännyt ja pelannut Philadelphia Flyers matkustaa San Jose Sharksin vieraaksi ja tästä ottelusta löytyy herkullinen pelikohde.

San Jose antoi äskettäin potkut valmentajalleen mutta tosiasia on se, että mikään ei ole muuttunut ja Sharks on edelleen huono. Sharks on 1 voitto kasassa 11 ottelusta ja viime yönä joukkue onnistui tyylikkäästi sulamaan 2-0 johtoasemassa Kalifornialaiselle kilpa kumppanilleen ja hävisi ottelun jatkoajalla Kingsin laukaisu sateessa. Voitolla Kings nousi pisteellä ohi Sharksin läntisen konferenssin jumbopaikalta. Positiivista on, että Sharks on edelleen erinomainen alivoimalla ja johtaa liigaa pk%. Jotain joukkueen henkisestä tilasta kuitenkin kertoo, että vastustajat ovat vieneet Sharksia viimeisessä erässä 53-27.

Vastaan asettuu kuuma Flyers joka on takonut karvan vajaa 3.15 maalia ottelua kohden tällä kaudella ja laukonut yli 32 kertaa/per ottelu. Joukkueella on todella tuntuva rasitusetu verrattuna Sharksiin. Van Riemsdyk on tehnyt 8 maalia viimeiseen 12 peliin ja edellisessä 5-1 voitossa Rangersia vastaan hän jatkoi pisteputkea kahdella syötöllä. Joukkue otti raskaasti Oskar Lindblomin syöpädiagnoosin (Ewing’s sarcoma) ja hävisi kolme ottelua, mutta on nyt voittanut neljä putkeen ja pelaa isolla sydämellä. Flyers on pitänyt vastustajan kolmessa ottelussa neljästä voitosta vain yhdessä maalissa.

Lapulle maistuu mainiosti Flyers DNB ilta 1.80 kertoimilla.

Golden Knights-Arizona

Vegasissa tehdään asiat tunnetusti todella isosti ja joulu on sähköistänyt entuudestaan todella sykkivää uhkapelimekkaa. Kotijoukkue Golden Knights kohtaa todella tiiviin ja levänneen paketin Arizona Coyotes muodossa.

Tämä on yksi niistä otteluista jossa markkina uskoo vähämaalisuuteen syystäkin. Vaikka Yotes on vuotanut viime aikoina ja pelannut maali rikkaita otteluita, neutralisoi kunnon tauko yleensä fyysisen sekä henkisen väsymyksen ja joukkue on taktisesti taas valmis noudattamaan suunnitelmaa. Aggressiivista tiukkaa kiekkoa ja vastustajalta tila pois, oma perä tiiviinä. Vastassa on kuitenkin ehkä sarjan isoimman kotiedun omaava Vegas ja homman nimi on viikonloppu peli (Vegasissa toki tapahtuu ympäri viikon ja meno päällä) + joulu takana ja uuden vuoden pippalot edessä. Kaupungissa on aivan älytön lataus.

Tämä tarkoittaa selkomiehen kielellä, että lataus/sähkö whatever you wanna call it luo aivan älyttömän energian hallissa mikä usein näkyy ja tuntuu pelaajissa. Tämä taas tarkoittaa tempoa ottelussa. Ei katsota liikaa viime aikaiseen Arizonaan vaan mietitään millainen joukkue on yleensä (katso ylempää). Mitään 10 maalin juhlaa on siis tuskin luvassa.

Taktisesti kovaa karvaava joukkue ja kaksi hyvin luistelevaa ryhmää tarkoittaa siis aivan armotonta intensiteettiä, mikä yleensä johtaa yksilöiden virheisiin ja useaan laukaukseen. Tämä voi toki tarkoittaa sitä, että lauotaan aina sauman tullen mikä on veskarille kiitollinen tilanne, jos laukaukset tulevat huonoilta sektoreilta, mutta ennakoidun tempon myötä ottelussa on todellinen sauma sille, että nähdään useampi läpiajo. Maalit taas luovat heittelyä ottelun sisällä mikä monesti tarkoittaa lisää maaleja. Kannattaa siis kääntää telkkari päälle yöllä ja nauttia jouluruokien jämistä ja Vegasin sähköstä.

Linjan ollessa matala otetaan lapulle ilta maistuva yli 5 maalia kertoimilla 1.62. Tässä ei uskota mihinkään älyttömään maali-sateeseen (7 maalia tai enemmän), mutta 5-6 maalia tuntuu hyvin realistiselta haarukalta, joten turvataan vetoa hieman sillä, että viidestä maalista saa vielä rahat takaisin huonon päivän sattuessa. Uhkarohkeat voivat kokeilla o5.5 in 1.89 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *