Visby +4,5

KERROIN

1.66
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joulutauko on lusittu myös länsinaapurissa ja Superliiga tarjoilee lauantaina yhden ottelun Kalmarsundin isännöidessä Visbya.

Kalmarsund-Visby (klo 18.00)

Paperilla tälle kaudelle vahvistunut Kalmarsund taistelee nyt pudotuspelipaikasta todenteolla joskin Jönköpings ja hyvään vireeseen noussut Linköping tulevat laittamaan tämän vielä todella ahtaalle. Kim Nilsson ja Markus Johansson ovat joukkueen selkeä syömähammas mutta kaksikon takana avut ovat jääneet todella vähiin ja joukkue onkin tehnyt toiseksi vähiten maaleja koko sarjassa. Toisaalta omassa päässäkään verkko ei kovinkaan tiuhaan heilu mutta alle 5 tehdyn maalin keskiarvolla voitot tulevat loppukaudesta olemaan todella tiukassa.

Sarjanousija Visby löytyy sarjataulukon hänniltä joka oli myös hyvin ennakoitavissa. Materiaali ei ole tarpeeksi laadukas pääsarjatasolle mutta joukkue on varustettu todella kovalla asenteella eikä se aivan jalkoihin kuitenkaan ole jäänyt. Wilmer Viinamäki, Tommy Bolin sekä Hassan Hajo ovat ihan kelpo pelimiehiä ja paikan tullessa kyllä osaavat nakata reikäpallon verkon perukoille. Visbyllä on allaan tiukat maalin tappiot Warbergille (8-7) sekä Helsingborgille (4-5) ja etenkin Helsingborgia vastaan joukkue olisi ansainnut enemmän.

Kalmarsund on kotonaan selkeä suosikki mutta ei tämä sinipaidoille mikään läpihuutojuttu tule olemaan. Visby on yllättävän hyvin liikkuva ja peliä kääntävä joukkue. Kalmarsund on ollut täysin kahden ponin ryhmä, joskin astetta heikompaa vastustajaa vastaan taustatukea täytyy löytyä. Visby omaa yllätyssauman ja maalinteon kanssa tuskaileva kotijoukkue ei ole lähellekkään yli 4 maalin suosikki. Pelataan vieraita kovalla +4,5 maalin tasoituksella, jolle parhaan odotusarvon tarjoilee .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *