OLS -0,5

KERROIN

1.90
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimainen Salibandyliiga palaa joulutauolta kolmen ottelun voimin ja katseet suunnataan Hämeenlinnaan, jossa isäntäjoukkue Steelers kohtaa OLS:an.

Steelers-OLS (klo 17.00)

Steelers lähti kauteen suuresti heikentyneenä ja tällä hetkellä joukkue löytyy jumbosijalta vaivaisella kuudella pisteellä. Pelillisesti teräsmiesten tekeminen ei silti ole ollut mitenkään järin huonoa ja paremmalla viimeistelyllä pisteitä voisi olla plakkarissa selkeästi enemmänkin. Todella nuori ryhmä elää käytännössä Nico Jonaesonin sekä Markus Siprosen yksilösuoritusten varassa, joskin Niko Einiö jonkinlaista tulitukea pyrkii tarjoamaan. Maalivahti-tandem Järvinen-Kettunen ei lukeudu sarjan kärkeen mutta erittäin haavoittuvaisen kokonaisuuden edessä ei toisaalta suuria mahdollisuuksiakaan ole loistaa. Ennen joulutaukoa seura potki koko Petri Kemppaisen valmennusryhmän ulos ja tilalle nostettiin todellinen kysymysmerkki Raine Laineen ottaessa päävastuun penkin takana.

Vierailija OLS:an tilanne on viime vuosilta hyvin tuttu: pudotuspeleihin ei ole asiaa ja takana olevat ovat aivan yhtä kaukana. Jani Lipsanen on tehnyt oululaisten perämisessä hyvää jälkeä ja pohjoisen poikien tekeminen on ollut tällä kaudella useasti hyvinkin korkealla tasolla. Mitään suurta tähtiloistoa ei OLS-leiristäkään löydy, joskin Valtteri Parviainen sekä Tuukka Kivioja kovia pelimiehiä ovatkin. OLS on erittäin tasainen, tiivis sekä todella fyysinen joukkue. Vinski Kivilompolo on napannut ykköstorjujan viitan hienosti harteilleen joskaan nuorukainen ei silti vielä lunasta paikkaansa allekirjoittaneen papereissa.

Steelers on tällä hetkellä aivan sekaisin ja Kemppaisen ulos potkiminen oli kenties huonoin ratkaisu mitä se pystyi tekemään. Uusi valmennus on täysi kysmysmerkki eikä varovaisten huhujen mukaan nauti juurikaan pelaajiston luottamusta. OLS on pelivoimaltaan selkeästi vahvempi ja pääsee otteluun hyvin paljon stabiilimmista lähtökohdista. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Luistinseura oli täysin suvereeni vieden ottelun nimiinsä 9-2. Nuori Steelers-puolustus tulee jälleen olemaan hätää kärsimässä fyysisen vierasjoukkueen käsittelyssä ja OLS nousee vieraissakin selväksi suosikiksi. Parhaimman kertoimen vieraille tarjoilee ja tämä ruksitaan välittömästi pelitositteelle talteen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *